James Gunn

James Gunn megerősítette, hogy egy másik DC Comics projekten fog dolgozni a Peacemaker után

A Peacemaker után jöhet a harmadik DC Comics projekt.

A The Suicide Squad forgatókönyvírója és rendezője az utolsó simításokat végzi a Peacemaker című spinoff-sorozaton, miközben James Gunn már a visszatérés gondolatával játszadozik. Gunn megerősítette, hogy a nem túl távoli jövőben visszatér a DC Moziverzumban egy harmadik projekttel, de előtte még befejezi a munkáját a Marvelnél.

Nagy húzásnak tűnt a WarnerMedia tavalyi bejelentése, miszerint a 2021-es filmeket egyszerre fogják bemutatni a mozikban és az HBO Max streamingszolgáltatón, de pénzügyi szempontból visszafelé sült el ezt a hibrid-modell. Ezt igazolja a hétvégén bemutatott a The Many Saints of Newark is, ami ismét egy nagy zakó volt a stúdiónak. Sokan úgy gondolják, hogy a Dűne nemzetközi bemutatójával szeretné kiküszöbölni a csorbát a gépezetben, mert miközben Denis Villeneuve filmjét csak október közepén mutatják be az Egyesült Államokban és az HBO Maxen, addig Európában több helyen is műsorra tűzték már a filmet.

A Warner Bros. már megerősítette, hogy 2022-es évtől visszatérnek a megszokott mozis bemutatókhoz, és 45 napos időablakkal fogják csak streaming formában bemutatni a filmeket. A stúdió új politikája hízelgő lehet az olyan rendezőnek, mint Christopher Nolan, aki hosszú év után szakított a stúdióval. Nolan annyira megharagudott a stúdióra a hibrid-modell miatt, hogy következő filmjét már a Universal Pictures fogja bemutatni. James Gunn sem örült túlzottan a WarnerMedia ötletének, de ettől függetlenül jó kapcsolatot ápol a stúdióval.

Walter Hamada még nyáron arról beszélt, hogy Gunn-nal közösen több projekten dolgoznak majd a jövőben, és erre most a rendező is ráerősített. Gunn jelenleg keményen dolgozik A galaxis őrzői vol. 3. befejező részén, miközben a DC-vel szőtt álmokról beszélt. Bízunk benne, hogy a DC Comics harmadik projektje nem fogja elterelni figyelmét a trilógia lezárásáról, amivel kapcsolatban a rajongók már aggodalmukat fejezték ki. De a rendező minden alkalommal elmondta, hogy semmi sem befolyásolja munkájában a Marvelnél.

A The Suicide Squad gyenge bevétele miatt nem valószínű a folytatás, ugyanakkor Gunn már célzott rá, hogy szívesen dolgoznak újra Margot Robbieval a jövőben. Összejöhet egy új Harley Quinn-nek, vagy akár egy sorozat, miután Gunn korábban azt mondta, hogy talán felhagy a filmrendezéssel, s a jövőben inkább a sorozatokra fókuszál majd. Vagy jön az a bizonyos Superman-projekt, amit a Warner Bros. már felajánlott?

Total
1
Shares
Previous Article
Venom 2. - Vérontó

Képlékeny volt a dolog, de sokkal elborultabb is lehetett volna a Venom 2. – Vérontó stáblista utáni jelenete

Next Article
A galaxis őrzői

A The Guardians of the Galaxis Holiday Special bemutatja "minden idők legjobb MCU karakterét"

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!