Főoldal Filmek James Gunn megerősítette a Suicide Squad képregény alkotójának vendégszerepét
Filmek

James Gunn megerősítette a Suicide Squad képregény alkotójának vendégszerepét

És ti felfigyeltetek a vendégszerepre?

379
The Suicide Squad

Tegnap befutott a The Sucide Squad első előzetese, és a rajongók máris kiszúrtak egy érdekes utalást a film és a képregények között. Sokan arra lettek figyelmesek a videóban, mintha John Ostrander alkotót, azaz a modernkori Suicide Squad képregények íróját látták volna az egyik jelenetben. Most James Gunn rendező megerősítette, hogy valóban őt láttuk a háttérben.

Akik már ismerik Gunn korábbi munkáit, tudják, hogy a filmrendező előszeretettel pakolja tele az alkotásokat húsvéti tojásokkal, azaz rejtett utalásokkal. A tavaly bemutatott kulisszák mögötti videóban már egyet kiszúrtak, akkor Starro, a tengeri csillagot buktatták le a rajongók, amit most az előzetesben is megerősítettek. De újabbat is lelepleztek. A filmben szerepet kap majd Ostrander is, az író, aki megálmodta és bemutatta ezt az Öngyilkos osztagot a DC képregényekben.

Közösségi oldalán Gunn egy tweetben beszélt erről. A rendező úgy gondolja, ennek az egésznek csak akkor van értelme, ha a bombát nem más helyezi a főszereplők koponyájába, mint John Ostrander, aki mellékesen egy korábbi színész, szóval ez is segítségére volt a rendezőnek.

A franchise nem új, hiszen 2016-ban David Ayer már bemutatta a DC különleges különítményét. Bár a filmet a földbe taposták a kritikusok, ez nem mutatkozott a jegyeladásokon, nagy siker volt a film. Talán éppen ez az oka annak, hogy az új film nem szoros folytatása az első résznek, de nem is egy reboot, hiszen visszatér Joel Kinnaman, Viola Davis és Margot Robbie a következő halálos menetre.

Mindössze annyit tudunk az új filmről, hogy a csapatot a képregényekből ismerős Corto Maltes szigetére vezényelték, ám nem derül ki pontosan, hogy miért küldték őket a szigetre, amire úgy hivatkoznak, mint a kereső és pusztító misszióra, és még egy kaijuval is találkoznak majd küldetésük alatt.

The Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2021. augusztus 6-án kerül bemutatásra az HBO Maxon és a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Olimpia
Filmek

100 nap múlva indul az 2024-es párizsi olimpiai játékok

Maxold ki a 2024-es párizsi olimpiai játékokat a hamarosan induló Max szolgáltatással.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.