x
Close


Közelgő események

Filmek

James Gunn megerősítette a Suicide Squad képregény alkotójának vendégszerepét

És ti felfigyeltetek a vendégszerepre?

James Gunn megerősítette a Suicide Squad képregény alkotójának vendégszerepét
  • PublishedMarch 27, 2021

Tegnap befutott a The Sucide Squad első előzetese, és a rajongók máris kiszúrtak egy érdekes utalást a film és a képregények között. Sokan arra lettek figyelmesek a videóban, mintha John Ostrander alkotót, azaz a modernkori Suicide Squad képregények íróját látták volna az egyik jelenetben. Most James Gunn rendező megerősítette, hogy valóban őt láttuk a háttérben.

Akik már ismerik Gunn korábbi munkáit, tudják, hogy a filmrendező előszeretettel pakolja tele az alkotásokat húsvéti tojásokkal, azaz rejtett utalásokkal. A tavaly bemutatott kulisszák mögötti videóban már egyet kiszúrtak, akkor Starro, a tengeri csillagot buktatták le a rajongók, amit most az előzetesben is megerősítettek. De újabbat is lelepleztek. A filmben szerepet kap majd Ostrander is, az író, aki megálmodta és bemutatta ezt az Öngyilkos osztagot a DC képregényekben.

Közösségi oldalán Gunn egy tweetben beszélt erről. A rendező úgy gondolja, ennek az egésznek csak akkor van értelme, ha a bombát nem más helyezi a főszereplők koponyájába, mint John Ostrander, aki mellékesen egy korábbi színész, szóval ez is segítségére volt a rendezőnek.

A franchise nem új, hiszen 2016-ban David Ayer már bemutatta a DC különleges különítményét. Bár a filmet a földbe taposták a kritikusok, ez nem mutatkozott a jegyeladásokon, nagy siker volt a film. Talán éppen ez az oka annak, hogy az új film nem szoros folytatása az első résznek, de nem is egy reboot, hiszen visszatér Joel Kinnaman, Viola Davis és Margot Robbie a következő halálos menetre.

Mindössze annyit tudunk az új filmről, hogy a csapatot a képregényekből ismerős Corto Maltes szigetére vezényelték, ám nem derül ki pontosan, hogy miért küldték őket a szigetre, amire úgy hivatkoznak, mint a kereső és pusztító misszióra, és még egy kaijuval is találkoznak majd küldetésük alatt.

The Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2021. augusztus 6-án kerül bemutatásra az HBO Maxon és a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.