Peacemaker

James Gunn elmondása szerint John Cena miatt lett biszexuális a Békeharcos

Szexuális téren mindenre nyitott Békeharcos.

Az HBO Max Peacemaker – Békeharcos című sorozatával kapcsolatban most megerősítették, hogy Christopher Smith aka Békeharcos biszexuális, James Gunn író és rendező pedig John Cenának tulajdonította a karakternek ezt a tulajdonságát, ugyanis ezt a döntést John Cena hozta meg karakterével kapcsolatban.

A SlashFilm emelt ki egy fontos részletet az Empire magazinnak adott interjúból, amely február 17-én kerül az újságárusokhoz, amiben Peacemaker – Békeharcos alkotója, James Gunn az ötletről beszélt, hogy a sorozat címszereplő antihőséből biszexuális karaktert csináltak. Gunn elmondása szerint mindez John Cena ötlete volt, hogy az erőszakos igazságosztóból LMBTQ+ karaktert csináljanak.

A Békeharcos érdekes karakter, mert sok szempontból annyira fa**a, más szempontból pedig furcsán előremutató. John állandóan improvizál, és Christopher Smithből egyszerűen egy hiper-szexualizált fickót csinált, aki szexuálisan mindenre nyitott. Meglepett ez a dolog. De azt gondoltam, ‘Azt hiszem, van értelme, hogy ez a fickó nem egydimenziós’.James Gunn

Cena úgy döntött, hogy a Békeharcos biszexuális lesz, mivel elgondolkodott a karaktere történetén és azokon a megpróbáltatásokon, amelyekkel szembesülni kényszerült gyerekkorában, és ekkor rádöbbent, hogy a múltbéli tapasztalatai kitágították az elméjét, és bizonyos tekintetben “bármire halandóvá tették” ezek a nehézségek.

“A sorozatban látjuk, hogy nincsenek problémái a szexualitással” – mondta Gunn, elismerve, hogy a sorozat több utalást is elejtett a Békeharcos biszexualitására, mielőtt az utolsó előtti epizódban megerősítették ezt. A direktror szerint elég nyitott a karaktere bizonyos szempontokban, miközben vannak olyan témák, ahol zárkózott.

A Békeharcos apja tett utalást a főhős szexuális beállítottságára a 7. epizódban, még a február 10-én leadott epizódban. A sorozat utolsó epizódját jövő héten láthatják a rajongók, március 8-ától pedig már Magyarországon is élvezhetjük a spinoff-sorozatot, ugyanis ekkor rajtol hazánkban az HBO Max.

Peacemaker
Total
1
Shares
Previous Article
The Last of Us

2023-ig elhalasztották a The Last of Us sorozatadaptációjának premierjét

Next Article
BioShock

Hosszú várakozást követően a Netflix bejelentette a BioShock élőszereplős filmadaptációját

Related Posts