The Suicide Squad

James Gunn elárulta, hogy a The Suicide Squad sötétebb befejezésében melyik másik karakter halt volna meg

Az egyik karakter elvesztése miatt lett volna sötétebb a befejezés.

A The Suicide Squad rendezője még tegnap mesélt arról, hogy mikor elkezdett dolgozni az új Az Öngyilkos osztag történetén, az elején egy kicsit sötétebb befejezéssel végződött volna a film. A rendező vallomása szerint ezt az egy dolgot változtatta meg az eredeti tervhez képest, most pedig végre azt is megtudtuk, hogy ebben a korai ötletben melyik más karakter halt volna még meg.

Kíváncsiak voltunk, hogy mivel végződött volna a film, hiszen a zárójelenetben így is szomorú dolgok történnek bizonyos karakterekkel, szóval nehéz elképzelni, hogy mi lehetett volna még ennél is durvább. A Variety arról kérdezte a rendezőt, hogy gondolt-e valaha arra, hogy Harley Quinn vagy Bloodsport meghal a filmben, amikor fény derült az alternatív befejezésre.

The Suicide Squad

Nem, ez soha nem történt meg. De volt egy változtatás. Az eredeti befejezésben az egyik főszereplő meghalt, az egyik főszereplő pedig nem halt meg. És a főszereplő, aki meghalt, az a Patkányfogó 2 volt. Annyira édes volt ez a karakter, hogy úgy éreztem, hogy túl sötét. Nem mintha nem szerettük volna Polka-Dot Mant,. De nem tudtam [megölni Patkányfogó 2-t]. Szóval megkönyörültem.James Gunn

A film egyik nagy meglepetése volt Daniela Melchior karaktere, akibe sokan beleszerettek, kritikánkban mi is kiemeltük, hogy mennyire megkedveltük a filmben. Nehezebb lett volna feldolgozni Patkányfogó 2. halálát, mint Polka-Dot Man elvesztését, pedig őt is nagyon szerettük. Nem világos, hogy a jövő mit tartogat az életben maradt karakterek számára, bár Peacemaker jövő januárban visszatér az HBO Max spinoff-sorozatában, amiben akár több karakter is visszatérhet. A napokban pedig azt is megerősítették, hogy a Warner Bros. több projekten is dolgozik a rendezővel, szóval akár Bloodsport és Patkányfogó 2 is feltűnhet az egyik új projektben.

Total
1
Shares
Previous Article
Avatar

Stephen Lang elsírta magát, miközben az Avatar 5. forgatókönyvét olvasta

Next Article
The Suicide Squad

A nagyszerű kritikák ellenére brutális nagy bukás The Suicide Squad a nyitóhétvégén

Related Posts