The Suicide Squad

Eredetileg egy sötétebb befejezést kapott volt a The Suicide Squad

Még ennél is durvább befejezést kapott volna a film?

Az Öngyilkos osztag nem az a film, ami happy enddel végződik, ugyanakkor James Gunn bevallotta, hogy az eredeti tervében még ennél is sötétebb befejezéssel állt elő. Bár teljes egészében nem igaz, távol áll a komor hangvételtől az alkotás, de így is akadnak felkavaró pillanatok, amikor vértől átitatott filmkockákat pörgetnek a vetítőben. A rendező eredeti elképzelésében még ennél is sötétebb elképzelése volt a Task Force X különítményről.

Figyelem! A cikk hátralévő részében SPOILERelemeket olvashattok a történettel kapcsolatban!

A The Hollywood Reporternek adott interjúban Gunn arról beszélt, hogy a Warner Bros. gyakorlatilag semmibe sem szólt bele, még azt sem ellenezte, hogy olyan valóságtól elrugaszkodott karaktereket használt a filmben, mint Polka-Dot Man és a Patkányfogó 2. A sztorin folyamatosan csiszolt, és Gunn elmondása szerint mindössze egy dolgot változtatott meg a kezdeti tervhez képest, méghozzá a befejezést, ami sötétebb lett volt az eredeti vázlatban.

Tényleg úgy éreztem, hogy a stúdiónál hihetetlenül izgatottak voltak a dolog miatt. Úgy értem, hogy ez volt az én eredeti vázlatom, amit bemutattam Walt [Hamada] és Toby [Emmerich] vezetőknek a Warner Bros.-nál. Az összes srácról hoztam képeket, mert tudtam, hogy nehéz követni. Szóval a különböző karakterekről képregényes fotókat hoztam, akik az egyes és kettes csapatban helyet kaptak, valamint Starróról. Igazából egy kicsit sötétebb volt a vázlat befejezése, ami megváltozott, de ezen kívül minden pontosan ugyanaz volt.James Gunn

A harmadik felvonás egy kisebb érzelmi hullámvasúttal ér fel, több addig megkedvelt karakternek is búcsút intettünk a küldetés során, köztük például meghalt Rick Flag és Polka-Dot-Man. Sajnos nem árulta el a filmrendező, hogy milyen lett volna ez a bizonyos sötétebb befejezés, de nagyon kíváncsiak lennénk Gunn vázlatára, hogy eredetileg milyen befejezést szánt az életben maradt karaktereknek.

Total
1
Shares
Previous Article
Az éhezők viadala

Kitűzték Az éhezők viadala előzményfilmjének forgatás és premier időpontját

Next Article
The Suicide Squad

A The Suicide Squad egy korábbi ötletében kaptunk volna egy Superman és Task Force X harcot

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!