Főoldal Filmek James Gunn elárulta, hogy a The Suicide Squad egyik halottnak hitt karaktere életben maradt
Filmek

James Gunn elárulta, hogy a The Suicide Squad egyik halottnak hitt karaktere életben maradt

Menyéten kívül még valaki életben maradt a tengerparton.

153
The Suicide Squad

Rengeteg karaktert vonultatott fel az új Az Öngyilkos osztag, de csak kevesen vészelték át ezt a halálos küldetést. Nem volt meglepő, hiszen James Gunn már tavaly utalt rá, hogy korai az öröm, mert megkedvelt karakterek közül sokan otthagyják majd a fogukat a szigeten. Sokat már a film első perceiben lemészárolják őket a tengerparton, de az egyikük mégis túlélte. És nem Menyétre gondolt itt a rendező.

Várható volt, hogy szűkíteni fogják a keretet, de arra talán kevesen fogadtak volna, hogy már a film első 10 percében megölik a csapat felét. Röviddel azután, hogy a megérkeznek Corto Maltese szigetére, Menyét, Blackguard, Javelin, Bumeráng Kapitány, Mongal, T.D.K. és Savant áldozatul esik, egyesével lemészárolják őket a tengerparton.

A stáblista végén található jelenetből kiderül, hogy Menyét nem fulladt bele a tengerbe, és talán nem ő volt az egyedüli, aki életben maradt. James Gunn közösségi oldalán utalt rá, hogy már az egyik halottnak hitt karakter is megmenekülhetett. Tegnap este a rendező közös filmezős estet szervezett a rajongókkal, ahol az is kiderült, bár T.D.K. kritikus állapotban volt (levehető karjait szétlőtték), valójában nem halt meg.

Fontos megjegyezni, ha megnézed az életjeleket a kommunikációs kijelzőn, akkor T.D.K. [vagy ALK – azaz A Leválasztható Karú] nem halt meg.

Nem telt bele sok időbe, jött is a válasz magától a színésztő. Nathan Fillion is felfigyelt erre az érdekességre, de eddig nem adott hangot neki, vagy legalábbis nem akart erről beszélni.

Ezt kiszúrtam, amikor megnéztem a filmet a moziban. Még egyszer elnézést a zavarásért.

Egyelőre nem tudni, hogy mindez mit jelent a folytatásra nézve, látjuk-e még T.D.K.-t a későbbiekben. Később rákérdeztek a rendezőnél, hogy a Peacemaker című HBO Max sorozatában hányan fognak feltűnni a már látott a karakterekből, majd Gunn megerősítette, hogy Emilia Harcourt (a kép bal oldalán) és John Economos (a kép jobb oldalán) biztosan feltűnik a sorozatban, valamint lehet még egy karakter, de ezt nem szerette volna elárulni.

Ha minket kérdeztek, akkor valószínűleg nem T.D.K. lesz ez a titkos visszatérő, hiszen a filmben Peacemaker és T.D.K. nem találkoztak, de ez még nem zárja ki azt, hogy vendégszerepet kapjon. Logikusabb lépés lenne valaki olyat visszahozni, aki köthető John Cena karakteréhez, mondjuk például Amanda Walker, Bloodsport – akire amúgy is utalt már a rendező egy másik fórumon -, vagy Patkányfogó II. A sorozatot januárban fogják bemutatni az HBO Max streamingszolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...