The Suicide Squad

James Gunn elárulta, hogy a The Suicide Squad egyik halottnak hitt karaktere életben maradt

Menyéten kívül még valaki életben maradt a tengerparton.

Rengeteg karaktert vonultatott fel az új Az Öngyilkos osztag, de csak kevesen vészelték át ezt a halálos küldetést. Nem volt meglepő, hiszen James Gunn már tavaly utalt rá, hogy korai az öröm, mert megkedvelt karakterek közül sokan otthagyják majd a fogukat a szigeten. Sokat már a film első perceiben lemészárolják őket a tengerparton, de az egyikük mégis túlélte. És nem Menyétre gondolt itt a rendező.

Várható volt, hogy szűkíteni fogják a keretet, de arra talán kevesen fogadtak volna, hogy már a film első 10 percében megölik a csapat felét. Röviddel azután, hogy a megérkeznek Corto Maltese szigetére, Menyét, Blackguard, Javelin, Bumeráng Kapitány, Mongal, T.D.K. és Savant áldozatul esik, egyesével lemészárolják őket a tengerparton.

A stáblista végén található jelenetből kiderül, hogy Menyét nem fulladt bele a tengerbe, és talán nem ő volt az egyedüli, aki életben maradt. James Gunn közösségi oldalán utalt rá, hogy már az egyik halottnak hitt karakter is megmenekülhetett. Tegnap este a rendező közös filmezős estet szervezett a rajongókkal, ahol az is kiderült, bár T.D.K. kritikus állapotban volt (levehető karjait szétlőtték), valójában nem halt meg.

Fontos megjegyezni, ha megnézed az életjeleket a kommunikációs kijelzőn, akkor T.D.K. [vagy ALK – azaz A Leválasztható Karú] nem halt meg.

Nem telt bele sok időbe, jött is a válasz magától a színésztő. Nathan Fillion is felfigyelt erre az érdekességre, de eddig nem adott hangot neki, vagy legalábbis nem akart erről beszélni.

Ezt kiszúrtam, amikor megnéztem a filmet a moziban. Még egyszer elnézést a zavarásért.

Egyelőre nem tudni, hogy mindez mit jelent a folytatásra nézve, látjuk-e még T.D.K.-t a későbbiekben. Később rákérdeztek a rendezőnél, hogy a Peacemaker című HBO Max sorozatában hányan fognak feltűnni a már látott a karakterekből, majd Gunn megerősítette, hogy Emilia Harcourt (a kép bal oldalán) és John Economos (a kép jobb oldalán) biztosan feltűnik a sorozatban, valamint lehet még egy karakter, de ezt nem szerette volna elárulni.

Ha minket kérdeztek, akkor valószínűleg nem T.D.K. lesz ez a titkos visszatérő, hiszen a filmben Peacemaker és T.D.K. nem találkoztak, de ez még nem zárja ki azt, hogy vendégszerepet kapjon. Logikusabb lépés lenne valaki olyat visszahozni, aki köthető John Cena karakteréhez, mondjuk például Amanda Walker, Bloodsport – akire amúgy is utalt már a rendező egy másik fórumon -, vagy Patkányfogó II. A sorozatot januárban fogják bemutatni az HBO Max streamingszolgáltatón.

Total
7
Shares
Previous Article
007 Nincs idő meghalni

A 007 Nincs idő meghalni utolsó előzetese egy epikus befejezést ígér Daniel Craig ügynökének

Next Article
The Last of Us

Leforgatták a The Last of Us sorozatadaptációjának pilot epizódját

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!