The Suicide Squad

Bloodsport jövőjével kapcsolatban spekuláltak, de James Gunn mindent jól megválaszolt

Egyben cáfolt mindent, és utalt egy ilyen projektre is a rendező.

A tegnapi nap folyamán egy pletyka járta be a világhálót a The Suicide Squad új sztárjával kapcsolatban. A hírek arról szólt, miszerint Idris Elba karaktere hamarosan újra feltűnik a képernyőn, méghozzá valamiféle spin-off projektben. Mondanunk sem kell, hogy a hír eljutott a rendezőhöz is, aki közösségi oldalán reagált a felvetésre.

Elkerülhetetlen volt párhuzamot vonni Will Smith és Idris Elba karakterei között a két filmben. Deadshot volt David Ayer rendezőtől bemutatott film egyik nagy sztárja, ám zsúfolt naptárja miatt a színész nem vállalta a következő megmérettetést, ezért a The Suicide Squad főszerepét Idris Elba kapta. Miközben Peacemaker (John Cena) visszatér egy sorozatban jövő év elején, addig Robert Dubois, azaz Bloodsport sorsa kérdőjeles. Gyakorlatilag a főszereplő titulus indította be a rajongók fantáziáját, hogy a Warner Bros. mire készül a karakterrel, és talán egy saját alkotásban hoznák vissza a képernyőre. Ráadásul Elba korábban már utalt rá, hogy szívesen visszatérne Bloodsport szerepében.

A pletyka szerint fejlesztés alatt áll egy projekt, és pontosan nem derült ki, hogy egy filmről van sorozatról lehet szó. Mint később kiderült, tényleg csak egy pletykáról van szó, szó sincs ilyen fejlesztési munkáról. Gunn közösségi oldalán oszlatta el a pletykákat, amikor a híre eljutott hozzá is, és ő ezt megcáfolta. Bár hozzátette, hogy „lehetséges, hogy a közeljövőben még többet látunk Bloodsportból”.

Nem mindenkinek jött be a The Suicide Squad. A bevételi mutatókkal ellentétben a kritikusok egyhangúan jól szórakoztak James Gunn filmjén. Egy nagy érv volt Gunn alkotása mellett, hogy a másik filmmel ellentétben az új Az Öngyilkos osztag karaktereit a történeten keresztül megismertük, nemcsak úgy odahányták őket, és csináltak Harley Quinnból egy szexszimbólumot. A napokban egy kutatásból az is kiderült, hogy ez volt az HBO Max szolgáltatón bemutatott legnézettebb DC Comics alkotás. Perpillanat nem valószínű, hogy elkészül belőle még egy film, de a januárban érkező Peacemaker-sorozat akár még ezt is átírhatja, amennyiben sikert hoz.  

Total
38
Shares
Previous Article
Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája

KRITIKA: Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája

Next Article
007 Nincs idő meghalni

A 007 Nincs idő meghalni utolsó előzetese egy epikus befejezést ígér Daniel Craig ügynökének

Related Posts