x
Close


Közelgő események

Filmek

James Gunn elárulta, hogy ki lesz a The Suicide Squad egyik főszereplője

Nem, nem John Cena karakterére utalt most.

James Gunn elárulta, hogy ki lesz a The Suicide Squad egyik főszereplője
  • PublishedJune 26, 2021

A rendező szokásához híven közösségi oldalán válaszolt néhány rajongói kérdésre. Bár több előzetest is kapott a The Suicide Squad, de a marketing nagyon okosan titkolta, hogy ki lesz a film főszereplője, ám az Instagramon folytatott kérdez-felelek alatt James Gunn most megválaszolta ezt az égető kérdést a rajongóknak.

A 2016-ban bemutatott Öngyilkos osztag-filmből több karakter is visszatér, köztük például Rick Flag, Harley Quinn és Bumeráng kapitány is tiszteletét teszi az újabb őrült kalandban, de olyan új nehézfiúk is csatlakoznak a csapathoz, mint John Cena Peacemaker szerepében, vagy éppen Idris Elba, aki Bloodsportot fogja életre kelteni. A filmrendező megerősítette, hogy több főszereplője is lesz a filmnek, és az egyik Bloodsport lesz. Ez nem meglepő, tekintettel arra, hogy a legutóbbi előzetesben elég sokat időzünk a karakter háttértörténet bemutatásával.

Több főszereplője van a filmnek. De Bloodsport biztosan közöttük van.

Ha valamiben nagyon jó és otthonosan érzi magát James Gunn, akkor az olyan filmek, ami több karaktert vonultat fel egyszerre. Még mielőtt a Slither – Féltél már nevetve? című horrorral debütált volna rendezőként 2006-ban Gunn, dolgozott a Scooby-Doo élőszereplős két filmen, valamint Zack Snyder rendezőtől a Holtak hajnala című filmjén is. Később a több főszereplős A galaxis őrzői franchise-on dolgozott, és valami hasonlóra számítunk a legújabb DC Comics filmnél is, a The Suicide Squadnál.

The Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2021. augusztus 6-án kerül bemutatásra az HBO Maxon és a mozikban.

The Suicide Squad
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.