A galaxis őrzői

James Gunn egy csapatfotóval erősítette meg, hogy forog A galaxis őrzői vol. 3.

Hivatalosan is elrajtolt A galaxis őrzői vol. 3. munkálata.

Chris Pratt október közepén még arról beszélt, hogy forog A galaxis őrzői vol. 3., de korai volt az öröm. A hír futótűzként járta be a világhálót, majd a rendező gyorsan megcáfolta, bár James Gunn nem tagadta, hogy egy karnyújtás választja el őket a forgatástól, de akkor még csak az előkészítés zajlott. Néhány órával ezelőtt azonban a filmrendező a közösségi médiában egy kulisszák mögötti fotóval hivatalosan is bejelentette, hogy megkezdődött a film forgatása.

Néhány héttel azután, hogy James Gunn megcáfolt egy korai hírt, miszerint forog a franchise harmadik része, most a Twitteren hivatalosan is bejelentette, hogy a kamerák forognak, és még egy kulisszák mögötti fotót is kaptunk a főszereplőkről.

Gunn a képen közepén, Pom Klementieff (Mantis), Dave Bautista (Drax), Chris Pratt (Űrlord), Zoe Saldana (Gamora), Sean Gunn (Mordály/Kraglin), Karen Gillan (Nebula) és a nemrég csatlakozott Will Poulter is feltűnik, aki Adam Warlock szerepében mutatkozik be, mint a film főgonosza. Rajtuk kívül a Peacemaker – Békeharcos színésze, Chukwudi Iwuji csatlakozott a csapathoz, aki közvetlenül Gunn mögött áll.

Furcsa, hosszú és időnként kihívásokkal teli út vezetett idáig. De az akadályok az út mentén csak még boldogabbá tették ezt a pillanatot. Visszatértem a forgatásra az Őrzők családommal az első forgatási napra.

A cselekmény részletei még titkosak, de azt már megtudtuk, hogy Gamora szerepelni fog a filmben, és úgy tűnik, hogy a történet középpontjába Nebulával való kapcsolatát állítják. Az eredeti Gamorát Thanos feláldozta a Bosszúállók: Végtelen háborúban a Lélekkőért a Vormiron, majd a folytatásban Nebula végzett egy másik Nebulával, eközben pedig a másik idősíkról a fő idősíkon rekedt Gamora. Egyszóval érzelemből nem lesz hiány a trilógia utolsó felvonásában, ami már sok színészt megkönnyeztetett miközben a forgatókönyvet olvasták.

A galaxis őrzői vol. 3. részt 2023. május 5-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Total
0
Shares
Previous Article
Guardians of the Galaxy

Guardians Of The Galaxy teszt

Next Article
Roque Squadron

Problémával találta szembe magát Patty Jenkins, így biztosan késik a Star Wars: Rogue Squadron

Related Posts