Főoldal Filmek James Gunn egy csapatfotóval erősítette meg, hogy forog A galaxis őrzői vol. 3.
Filmek

James Gunn egy csapatfotóval erősítette meg, hogy forog A galaxis őrzői vol. 3.

Hivatalosan is elrajtolt A galaxis őrzői vol. 3. munkálata.

171
A galaxis őrzői

Chris Pratt október közepén még arról beszélt, hogy forog A galaxis őrzői vol. 3., de korai volt az öröm. A hír futótűzként járta be a világhálót, majd a rendező gyorsan megcáfolta, bár James Gunn nem tagadta, hogy egy karnyújtás választja el őket a forgatástól, de akkor még csak az előkészítés zajlott. Néhány órával ezelőtt azonban a filmrendező a közösségi médiában egy kulisszák mögötti fotóval hivatalosan is bejelentette, hogy megkezdődött a film forgatása.

Néhány héttel azután, hogy James Gunn megcáfolt egy korai hírt, miszerint forog a franchise harmadik része, most a Twitteren hivatalosan is bejelentette, hogy a kamerák forognak, és még egy kulisszák mögötti fotót is kaptunk a főszereplőkről.

Gunn a képen közepén, Pom Klementieff (Mantis), Dave Bautista (Drax), Chris Pratt (Űrlord), Zoe Saldana (Gamora), Sean Gunn (Mordály/Kraglin), Karen Gillan (Nebula) és a nemrég csatlakozott Will Poulter is feltűnik, aki Adam Warlock szerepében mutatkozik be, mint a film főgonosza. Rajtuk kívül a Peacemaker – Békeharcos színésze, Chukwudi Iwuji csatlakozott a csapathoz, aki közvetlenül Gunn mögött áll.

Furcsa, hosszú és időnként kihívásokkal teli út vezetett idáig. De az akadályok az út mentén csak még boldogabbá tették ezt a pillanatot. Visszatértem a forgatásra az Őrzők családommal az első forgatási napra.

A cselekmény részletei még titkosak, de azt már megtudtuk, hogy Gamora szerepelni fog a filmben, és úgy tűnik, hogy a történet középpontjába Nebulával való kapcsolatát állítják. Az eredeti Gamorát Thanos feláldozta a Bosszúállók: Végtelen háborúban a Lélekkőért a Vormiron, majd a folytatásban Nebula végzett egy másik Nebulával, eközben pedig a másik idősíkról a fő idősíkon rekedt Gamora. Egyszóval érzelemből nem lesz hiány a trilógia utolsó felvonásában, ami már sok színészt megkönnyeztetett miközben a forgatókönyvet olvasták.

A galaxis őrzői vol. 3. részt 2023. május 5-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.