x
Close


Közelgő események

Filmek

James Gunn a korábbi részeknél egy nehezebb történetet ígér A galaxis őrzői vol. 3.-ban

A trilógia egy érzelmes befejezésére kerül sor.

James Gunn a korábbi részeknél egy nehezebb történetet ígér A galaxis őrzői vol. 3.-ban
  • PublishedJuly 17, 2021

A galaxis őrzői franchise írója és rendezője legutóbb arról beszélt, hogy a trilógia harmadik része érzelmesebb történettel áll elő, ami bizonyos szempontból mindenki búcsúját jelenti majd. De a forgatókönyvről is megosztott néhány információt. James Gunn elmondása szerint a következő rész nehezebb sztorival bír, mint a korábbi két film.

Korábban Chris Pratt megerősítette, hogy A galaxis őrzői vol. 3. forgatására még idén sor kerül, legalábbis az év utolsó felében elkezdik, és átcsúszik majd a jövő év első hónapjaira. Bármennyire is szeretnénk, előbb nem tudják elkezdeni a munkát, hiszen Gunn jelenleg még a DC Moziverzumban ügyködik. Bár épp a napokban jelentette be, hogy a Peacemaker című spin-off sorozat forgatásával is végzett, de még akad teendője vele. A filmrendező azt is megjegyezte, hogy alighanem ez lesz az utolsó rész a Marvelnél, és ezért úgy tűnik, hogy egy nagyon érzelmes fog zárulni ez a csodás történet.

Az Entertainment Weekly készített interjút a rendezővel, miközben megerősített egy korábbi tényt, hogy a forgatókönyv teljesen elkészült, valamint arra is kitért, hogy mennyire nehezebb történettel készül.

Még mindig a Peacemaker-sorozatot forgatom, de már elkezdtem dolgozni az Őrzők harmadik részén. A film forgatókönyve alapvetően már egy ideje kész. Az évek alatt apró változtatásokat eszközöltem benne, de alapvetően ugyanaz maradt, mint ami három évvel ezelőtt volt. Igazából elég nehézre sikerült. Ez egy nehezebb történet, szóval ez egy érzelmi folyamat keresztül menni rajta.

James Gunn
A galaxis őrzői

A franchise második részét még 2017-ben mutatták be, de nem kellett nélkülöznünk a karaktereket. A szereplők nagy részét legutóbb a Bosszúállók: Végjáték című grandiózus fináléban láttuk, egyesek pedig legközelebb a Thor: Szerelem és mennydörgésben visszatérnek, és várhatóan a folytatásban is látjuk Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Karen Gillan, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, valamint Sean Gunn karaktereit. A kamerát még nem kapcsolták be, ám a trilógia befejező rész előkészületei már folynak, és a tervek szerint még év vége előtt elkezdik a forgatást.

Marvel Studios decemberben bejelentette, hogy a filmet 2023. május 23-án fogják bemutatni.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.