Wide Screen
Image default
Filmek

James Cameronnak kezd elege lenni a Bosszúállókból

Az Avatar franchise rendezője és producere, James Cameron ezúttal a Bosszúállók-filmeket ostorozta egy interjúban.

James Cameron jelenleg négy Avatar-folytatáson és három Terminator-filmen dolgozik Tim Miller direktorral, így egészen meglepő az, ami elhagyta a legendás filmrendező száját. Egy frissen készített interjúban ugyanis úgy fogalmazott Cameron, hogy reméli, a közönség hamarosan belefárad a Bosszúállókba.

Remélem, hogy hamarosan belefáradunk a Bosszúállókba. Nem mintha nem szeretném ezeket a filmeket. De ugyan már srácok, más történetek is léteznek, amiket elmesélhetünk ekkora hype mellett, miközben a családoknak nem kell két órán keresztül csak halálos dolgokat és városok pusztulását nézniük.

Nem ez az első, hogy a rendező élesen bírált egy blockbustert, korábban a Wonder Womannak és a Terminátor: Genisysnek is beszólt. De vajon ilyen erős szavak után mit várhatunk az Avatar következő részeitől, tudnak újat mutatni még nekünk, vagy megint csak a látványra mennek rá, és ezzel veszik meg a tömeget? Az Avatar 2. 2020. december 18-án érkezik a mozikba, de addig még kapunk egy másik Bosszúállók-filmet is.

Még több a témában...

A Sony Pictures szerint Alicia Vikander tökéletes jelölt lenne erre szuperhős szerepre

Kévés Bence Mihály

[FEJTÁGÍTÓ] A Marvel most megerősíti, hogy ki is a legerősebb Bosszúálló a képregényekben

Kiss Zita

Akár ez a másik Bosszúálló is felvehette volna Vasember páncélját

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon