Wide Screen
Image default
Filmek

James Cameorn elárulta, hogy milyen címen készül a Terminátor 6

A médiában csak Terminátor 6 címen hivatkozunk a franchise legújabb részére, azonban James Cameron producer elárulta, hogy a film munkacímét.

A Yahoo! Entertainment beszélgetett James Cameron filmproducerrel és rendezővel, aki lehetővé tette, hogy elkészüljön a Terminátor franchise hatodik része Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton főszereplésében. Cameron az interjúban nemcsak azt erősítette meg, hogy Linda Hamilton átadja a főszerepet egy új karakternek, hanem hogy mi a Terminátor 6 munkacíme.

Úgy hívjuk, hogy a Terminator: Dark Fate. Legalábbis eddig ez volt a film munkacíme.

Cameron arra is kitért a beszélgetés alatt, hogy az egyik fő feltétele az volt a filmnek, hogy Arnold Schwarzenegger visszatérjen a T-1000 szerepében. De arról is megtudtunk pár dolgot, hogy az előző két film – a Terminátor 1 és a Terminátor 2. – Az ítélet napja – milyen hatással volt Sarah Connorra, valamint hogy a rajongók mit várhatnak a karakter visszatérésétől.

Megedzette őt, mindezt olyan módon, hogy sokkal erősebb lett. Talán kevésbé kedves, de erősebb. És nagyon fontos karakter válik belőle, hogy végül átadja a stafétabotot az új karaktereknek. A film nagyon nő centrikus lesz, amiért hálás vagyok Timnek, hogy támogatta azokat a témákat.

James Cameron

A Terminator: Dark Fate címen futó projekt terminátorát ezúttal Gabriel Luna játssza majd, de ahogy említettük már, Sarah Connor is visszatér régi szerepében, de az új rész valódi főszereplőjét Mackenzie Davis alakítja, akivel trilógiát képzel el James Cameron producer. Merthogy lassan két éve Cameron úgy fogalmazott, hogy trilógia formájában szeretné bővíteni a visszakapott franchiset. Pár hete a Magyar Nemzeti Filmalap jóvoltából közzétett videóból azt is megtudtuk, hogy Schwarzenegger azt a karaktert játssza a filmekben, akiről mintázták a T-800-as külsejét a jövőben. Ez részben azt is megmagyarázza, hogy a színész miért kapott szakállat, miért hord színész ingeket, illetve a négylábú barátja, egy kutya is csatlakozik hozzá.

Terminátor következő részét november 1-jén mutatják be az amerikai mozikban.

Még több a témában...

Avatar 2 nélkül fog eltelni a 2018-as év

Kévés Bence Mihály

James Cameron ígéri, hogy R-besorolású lesz a Terminátor: Sötét végzet

Kévés Bence Mihály

James Francot szemelték ki a Predator 4 főszerepére?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon