Főoldal Filmek James Bond visszatért a No Time to Die első teaser poszterén
Filmek

James Bond visszatért a No Time to Die első teaser poszterén

A James Bond Day alkalmából az MGM stúdió bemutatta az első teaser posztert a No Time to Die jubileumi részhez, amely Daniel Craig ötödik küldetését takarja.

497
James Bond

A James Bond Day alkalmából az MGM stúdió bemutatta az első teaser posztert a No Time to Die jubileumi részhez, amely Daniel Craig ötödik küldetését takarja.

Az MGM stúdió ízléses módját választotta, hogy megünnepeljék a köztudatba ivódott James Bond Day-t, hiszen bemutatták a Bond 25, azaz a No Time to Die címre keresztelt huszonötödik James Bond-film hivatalos poszterét, rajta Daniel Craig által megformált James Bonddal.

Bizonyára még korai lenne előzetesről beszélni, hiszen a forgatás csak most ért véget, de egyre valószínűbbnek tűnik, hogy még év vége előtt, valamikor a Star Wars: Skywalker kora bemutatója körül előzetest kapunk Daniel Craig utolsó küldetéséből.

A film forgatását többször is félbe kellett szakítani az elmúlt időben, nem volt elég, hogy a producerek és Boyle között kreatív különbség kerekedett ki, de még Daniel Craig is lesérült a forgatás közben, egyszóval egymást érték a katasztrófák a forgatás alatt. Talán ezért is vártak ennyit a hivatalos leleplező videóval, Michael G. Wilson és Barbara Broccoli producerek inkább kivártak, hogy csituljanak a kedélyek, s azután jelentsék be a filmcímet.

A filmről mindössze annyit tudunk, hogy nagy valószínűséggel Craig utoljára öltheti magára a 007-es ügynök zakóját, de még mielőtt végleg szabadságra menne, meg kell küzdenie az Oscar-díjas Rami Malek gonoszával, akit biztosan nem terrorista szándékok vezetnek. Szereplőgárdára nem lesz panasz, hiszen Craig és Malek mellett Lashana Lynch, Billy Magnussen, Ana de Armas, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright és Ralph Fiennes is feltűnik a filmvásznon.

No Time to Die angol bemutatója 2020. április 3-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Kiderítették, mikor kezdődik a Tőrbe ejtve 3. forgatása

Rian Johnson keményen dolgozik a Tőrbe ejtve 3. részén.

007 Nincs idő meghalni
Filmek

A producerek még hozzá sem fogtak megtervezni James Bond jövőjét

Szomorú hír ez a James Bond-rajongóknak, mert a jelek szerint nagyon messze...

Christopher Nolan
Filmek

Christopher Nolantől azt kérdezték, elvállalná-e egy James Bond-film rendezését

Sokan szeretnék, ha Christopher Nolan igent mondanak egy James Bond-filmre, de a...