Star Wars: Skywalker kora

J.J. Abrams olyanra kényszerült a Star Wars: Skywalker kora forgatása alatt, mint még soha

J.J. Abrans rendező egészen új dologra kényszerült a Star Wars: Skywalker kora forgatása közben, hiszen fogytán voltak az időből.

J.J. Abrans rendező egészen új dologra kényszerült a Star Wars: Skywalker kora forgatása közben, hiszen fogytán voltak az időből.

Maryann Brandon filmvágó elárulta, hogy J.J. Abrams azzal szembesült a Star Wars: Skywalker kora forgatása közben, hogy kénytelen kilépni komfortzónájából, hiszen a korábbi filmekkel ellenben – de leginkább a Star Wars: Az ébredő Erővel – itt kevesebb idő áll az utómunkára. Ez pedig azt eredményezte, hogy a forgatással párhuzamosan vágták a filmet.

Amikor Az ébredő Erőt forgattuk, a munkát májusban kezdtük és októberre már befejeztük a forgatást, a film pedig következő karácsonykor jött ki. Ennél a filmnél, augusztusban kezdtük el a forgatást, így februárig nem végeztünk a munkával. Kevesebb mint négy hónapunk maradt, és ez egy nagyon nagy film. Szóval meggyőztem J.J.-t, hogy hadd vágjak forgatás közben. A reakciója: „Nem, soha nem csináljuk azt.”

A IX. rész munkálataival már az elején megcsúsztak, miután Colin Trevorrow többször is átírni kényszerült a forgatókönyvet, végül 2017 szeptemberében a Lucasfilm kirúgta a Jurassic World franchise rendezőjét, s J.J. Abrams nulláról építette fel a Skywalker-saga történetének befejező részét. A Star Wars: Skywalker kora bemutatóját eredetileg 2019. május 24-ére tűzték ki – így tisztelegve az eredeti klasszikusok előtt – azonban a Disney kénytelen volt a téli ünnepekre eltolni annak premierét.

A Skywalker korából áprilisban már kaptunk egy előzetest, majd azt követően több kulisszák mögötti képet is láttunk. Meg nem erősített hírek szerint a rajongók legközelebb a San Diego-i Comic-Conon láthatnak ízelítőt a következő Star Wars-filmből, azt azonban egészen biztosan tudjuk, hogy augusztus végén a D23 Expon ott lesz a film.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Star Wars: Skywalker kora

Total
1
Shares
Previous Article
Szupercella 3. - Az Ördögverem

A Szupercella 3. – Az Ördögverem legújabb ízelítőjéből kiderült, ki lesz az ellenfél

Next Article

[E3 2019] Nem szabdalhatunk kedvünk szerint az új Star Warsban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!