Wide Screen
Image default
Filmek

J.J. Abrams nyitott rá, hogy visszatérjen a Skywalker-saga folytatásához

A Skywalker kora elvileg a Skywalker-saga utolsó történetét meséli el, de úgy tűnik, hogy maradt még a történetben, s akár folytatást is kaphat.

A Skywalker kora elvileg a Skywalker-saga utolsó történetét meséli el, de úgy tűnik, hogy maradt még a történetben, s akár folytatást is kaphat.

George Lucas kilencrészes történetet tervezett, ami jövő héten a Skywalker korával a végéhez réz, de egyre nagyobb kétségeink vannak azzal kapcsolatban, hogy a Sykwalker-saga a végéhez ér, hiszen erre már a színészek is utaltak korábban, most pedig J.J. Abrams mondta ki, hogy nyitott rá, hogy folytassák a történetet.

A The New York Times beszélgetett Az ébredő Erő és a Skywalker kora rendezőjével, miközben a franchise jövőjére voltak kíváncsiak, hogy maradt-e még a történetben, s úgy hangzik, hogy nyitott a folytatásra:

Folytatódhat? Természetesen folytatódhat. De bátorságra vall azt mondani, hogy ennek a történetnek így kellene lennie. Bármely nagyszerű befejezés valamilyen szinten egy új kezdetet jelent.

Azonban Abrams és a Bad Robot produkciós cég nyáron kötötte meg az évtized üzletét a WarnerMedia óriással, mely értelmében Abrams család és a Bad Robot különféle tartalmakkal látja el a Warner cégóriást, filmek, sorozatok mellett még videojátékokat is készítenek a Warner Bros., az HBO és a hamarosan érkező HBO MAX streamingszolgáltatónak, vagyis Abrams kezét megkötötték egy időre most.

Abrams továbbá elmondta, hogy nem vonták be az új részek tervezésébe, ám mikor azt kérdezték, hogy a sorban ő lehet-e a következő, aki esetleg folytathatja a Skywalker-sagát, csak annyit felelt, mindössze egy kiadós éjszakára van szüksége, hogy kialudja magát, és részéről mehet, azonnal igent mondana a felkérésre. A napokban azt is megtudtuk, hogy a Lucasfilmtől Kathleen Kennedy neki szánta volna a teljes új trilógia filmezését, és Abrams döntése volt, hogy átengedte a lehetőséget Rian Johnsonnak és az időközben távozott Colin Trevorrownak.

A Star Wars: Skywalker kora bemutatója december 19-én lesz.

Még több a témában...

Karl Urban a Skywalker kora vendégszerepéről is lehullt a lepel

Kévés Bence Mihály

Megmutatták Keri Russell Skywalker kora karakterének, Zorii Bliss korai terveit

Kévés Bence Mihály

A Skywalker kora után John Boyega köszöni, de nem kér többet a Star Wars univerzumból

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat