J.J. Abrams

J.J. Abrams fiával közösen új Pókember képregényen dolgoznak, benne egy teljesen új gonosszal

Egyelőre nincs Pókember 4. rész, de lesz helyette egy teljesen új Pókember képregénysorozat, amit J.J. Abrams és a fia, Henry fognak készíteni a rajongóknak.

Egyelőre nincs Pókember 4. rész, de lesz helyette egy teljesen új Pókember képregénysorozat, amit J.J. Abrams és a fia, Henry fognak készíteni a rajongóknak.

A Marvel egy héten keresztül az őrületbe kergette a rajongókat a furcsa utalásaival, sokan már a Sam Raimi-féle Pókember 4. részre számítottak, és már arról is olvasni lehetett, hogy akár képregényformában jelentetik meg a negyedik rész sztoriját. Tegnap azonban végre bejelentette a Marvel, hogy nem filmet vagy sorozatot fognak bemutatni a közeljövőben, hanem egy új mini képregénysorozatot, amin J.J. Abrams (Mission: Impossible, Star Trek, Star Wars: Skywalker kora) rendezővel és Henry Abrams húsz esztendős fiával közösen dolgoznak már egy ideje, benne pedig egy eddig teljesen ismeretlen új gonosztevővel.

A New York Times beszámolójából többek között az is kiderült, hogy az ötrészes képregénysorozat első számát szeptemberben fogják bemutatni, aminek főellenségét Cadaverous-nak hívják, aki mindent megtesz majd, hogy megnehezítse főhősünk, Peter Parker és az ő szerelmének, Mary Jane Watson-nak a mindennapját.

Talán a júliusi Comic-Conon erről is többet megtudunk, hiszen a Marvel Studios egy év kihagyás után visszatér a Hall H előadóterembe, hogy prezentálja a 4. fázis főbb attrakcióit, köztük a Fekete Özvegy-szólófilmet Scarlett Johansson-nal az élén, de itt erősíthetik meg Keanu Reeves szerepét a The Eternals-filmben is.

Total
4
Shares
Previous Article

Komoly címek érkeztek a PlayStation Hits kínálatába

Next Article

Witcher szintű kiegészítőkre számíthatunk a Cyberpunk 2077-nél

Related Posts
Wide Screen YouTube