Wide Screen
Image default
Filmek

J.J. Abrams A klónok háborúja egyik szereplőjére utalt, aki szerepelhet a Skywalker korában

Könnyen elképzelhető, hogy a rajongók egyik kedvenc karaktere is feltűnik majd a Star Wars: Skywalker korában.

Könnyen elképzelhető, hogy a rajongók egyik kedvenc karaktere is feltűnik majd a Star Wars: Skywalker korában.

Figyelem! A cikk hátralévő részében SPOILERelemeket olvashattok a történetével kapcsolatban!

A Skywalker korával a történet a végéhez ér, lezárul a Skywalker-saga, bár épp az előbb mondta el J.J. Abrams, hogy a történet akár folytatódhat is, és nyitott rá, hogy visszatérjen a franchisehoz. A rendező a IX. rész bemutatója előtt világossá tette, hogy a Skywalker kora esetében nem pusztán az új trilógia befejező részéről beszélünk, hanem a teljes Skywalker-sagát közrefogja, vagyis az évtizedeken átívelő történet utolsó részét látjuk jövő héten.

A hangsúly ugyanakkor Rey és Kylo Ren karakterén lesz, hiszen ők az új főszereplők, bármennyire is voltak jelen a klasszikus főszereplői (Han Solo, Leia, Luke), kiváló példa rá, hogy Abrams és Chris Terrio társíróval még Palpatine uralkodót is visszahozták, aki mégsem halt meg a reaktorban, Snoke csak a bábuja volt, s a háttérből irányította a dolgokat.

De ennél sokkal érdekesebb most az, amit a SoreNew24 ír. A lap interjút készített Abramsszel, melyben arról kérdezték, hogy ki a kedvenc karaktere a rendezőnek. Nem nagy meglepetés, hogy nem Ahsokát nevezte meg kedvencének, hanem Han Solót, ám mikor Abrams visszakérdezett, hogy ki a riporter kedvenc karaktere – aki Ahsoka -, csak annyit felelt:

Hmmm, szóval Ahsoka? Nos, akkor valószínűleg alaposan kell majd figyelned a Skywalker kora alatt.
J.J. Abrams

Abrams nem fejtette ki jobban, hogy mire akart itt utalni, de talán Ahsoka is szerepelni fog a filmben, még ha az csak egy cameo jelenet is lesz. Erre azért is van lehetőség, mivel a Skywalker kora előzeteseiben láttuk a Szellemet, a Lázadók hajóját a végső nagy ütközetében az Első Renddel. Talán Ahsoka a hajón lesz, vagy egy visszaemlékezésben, hiszen Az ébredő Erőben visszaemlékezést kaptunk Ben Solo és Luke Skywalker múltjáról is.

Ahsoka

Ahsoka Tanóval először a 2008-as Star Wars: A klónok háborúja animációs filmben találkoztunk, akit Anakin Skywalker tanítványaként mutattak be. A történet sorozatként folytatódott, melyben Ahsoka egyre nagyobb szerepet kapott, s vált a rajongók kedvencévé. A klónok háborúja után néhány részre visszatért még a Lázadók című animációs sorozatban is, de történetéről már könyvekben is mesélnek.

Még több a témában...

Karl Urban a Skywalker kora vendégszerepéről is lehullt a lepel

Kévés Bence Mihály

Megmutatták Keri Russell Skywalker kora karakterének, Zorii Bliss korai terveit

Kévés Bence Mihály

A Skywalker kora után John Boyega köszöni, de nem kér többet a Star Wars univerzumból

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat