Star Wars: Skywalker kora

J.J. Abrams A klónok háborúja egyik szereplőjére utalt, aki szerepelhet a Skywalker korában

Könnyen elképzelhető, hogy a rajongók egyik kedvenc karaktere is feltűnik majd a Star Wars: Skywalker korában.

Könnyen elképzelhető, hogy a rajongók egyik kedvenc karaktere is feltűnik majd a Star Wars: Skywalker korában.

Figyelem! A cikk hátralévő részében SPOILERelemeket olvashattok a történettel kapcsolatban!

A Skywalker korával a történet a végéhez ér, lezárul a Skywalker-saga, bár épp az előbb mondta el J.J. Abrams, hogy a történet akár folytatódhat is, és nyitott rá, hogy visszatérjen a franchisehoz. A rendező a IX. rész bemutatója előtt világossá tette, hogy a Skywalker kora esetében nem pusztán az új trilógia befejező részéről beszélünk, hanem a teljes Skywalker-sagát közrefogja, vagyis az évtizedeken átívelő történet utolsó részét látjuk jövő héten.

A hangsúly ugyanakkor Rey és Kylo Ren karakterén lesz, hiszen ők az új főszereplők, bármennyire is voltak jelen a klasszikus főszereplői (Han Solo, Leia, Luke), kiváló példa rá, hogy Abrams és Chris Terrio társíróval még Palpatine uralkodót is visszahozták, aki mégsem halt meg a reaktorban, Snoke csak a bábuja volt, s a háttérből irányította a dolgokat.

De ennél sokkal érdekesebb most az, amit a SoreNew24 ír. A lap interjút készített Abramsszel, melyben arról kérdezték, hogy ki a kedvenc karaktere a rendezőnek. Nem nagy meglepetés, hogy nem Ahsokát nevezte meg kedvencének, hanem Han Solót, ám mikor Abrams visszakérdezett, hogy ki a riporter kedvenc karaktere – aki Ahsoka -, csak annyit felelt:

Abrams nem fejtette ki jobban, hogy mire akart itt utalni, de talán Ahsoka is szerepelni fog a filmben, még ha az csak egy cameo jelenet is lesz. Erre azért is van lehetőség, mivel a Skywalker kora előzeteseiben láttuk a Szellemet, a Lázadók hajóját a végső nagy ütközetében az Első Renddel. Talán Ahsoka a hajón lesz, vagy egy visszaemlékezésben, hiszen Az ébredő Erőben visszaemlékezést kaptunk Ben Solo és Luke Skywalker múltjáról is.

Ahsoka

Ahsoka Tanóval először a 2008-as Star Wars: A klónok háborúja animációs filmben találkoztunk, akit Anakin Skywalker tanítványaként mutattak be. A történet sorozatként folytatódott, melyben Ahsoka egyre nagyobb szerepet kapott, s vált a rajongók kedvencévé. A klónok háborúja után néhány részre visszatért még a Lázadók című animációs sorozatban is, de történetéről már könyvekben is mesélnek.

Total
29
Shares
Previous Article
J.J. Abrams Kathleen Kennedy

J.J. Abrams nyitott rá, hogy visszatérjen a Skywalker-saga folytatásához

Next Article
Palpatine

Ian McDiarmid elárulta, hogy George Lucas életben hagyta-e Palpatine uralkodót

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!