Főoldal Játékok Itt az NBA 2K21 demója
Játékok

Itt az NBA 2K21 demója

A megjelenés előtt azért egy próbát még tehetünk.

551

Jó hír a kosárlabda rajongóknak, hogy mától elérhető az NBA 2K21 demója PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Az idei demó négy játszható csapatot tartalmaz: a Mamba mentalitású Kobe Bryant és az All-Time Lakers, az ikonikus Bill Russell és All-Time Celtics, a pályát uraló Giannis Antetokounmpo és a Milwaukee Bucks, valamint Kawhi Leonard és a Los Angeles Clippers.

A demó lehetőséget biztosít a rajongóknak, hogy kipróbálják a legújabb játékmenet innovációkat, melyekről korábban egy kapcsolódó blogbejegyzés is beszámolt. A Pro Stick jelentősebb újításaitól az áttervezett dobórendszerig, a 2K legújabb kosaras játéka számos újdonsággal, fejlesztéssel és változtatással emeli új szintre a sorozatot. Mindemellett a kipróbálható változatban visszatér a népszerű MyPLAYER Builder is. A demóban elkészített karakterünket pedig akár tovább is vihetjük a hamarosan megjelenő teljes játékba. Az NBA 2K21 2020. szeptember 4-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Majd az év végén az újgenerációs konzolok nyitócímeként PlayStation 5-re és Xbox Series X-re.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

GTA VI
Játékok

Megerősítették a GTA VI megjelenési időszakát

2025 őszén tervezik kiadni a várva várt folytatást.