Itt a Final Fantasy XIV: Shadowbringers

Az elképesztően népszerű Final Fantasy XIV egy új kiegészítőt kapott, amelyben rengeteg tartalmat hoz. 

Az elképesztően népszerű Final Fantasy XIV egy új kiegészítőt kapott, amelyben rengeteg tartalmat hoz.

A Shadowbringers a játék merész új kezdetét jelenti, ahogy a First Worldben elterülő Norvrandt régióba kalauzolja a játékosokat, ezzel első alkalommal hozva el a Fény Harcosait Hydaelyn™ világán túlra, ahol a Sötétség Harcosaivá válva kell megküzdeniük a Fény erőivel, melyek a birodalom pusztulását fenyegetik.

Az új kiegészítő számos új funkcióval és lehetőséggel bővíti a játékot, mint:

  • Két új kaszt: Gunbreaker és Dancer – A várva várt új kasztok a Shadowbringers kiegészítővel végre megérkeztek. A Gunbreaker tankként védi meg csapattársait félelmetes gunblade fegyverével, míg a távolsági DPS Dancer nem csak pusztító támadásokat vet be, de társai számára is hasznos hatásokat biztosít.
  • Két új faj: Viera és Hrothgar – A nyúlszerű Viera és az oroszlánszerű Hrothgar faj is megérkezett egyedi, testreszabható fajspecifikus jellemzőkkel.
  • Megnövelt szinthatár – A Shadowbringers megérkeztével a szinthatár 80-ra emelkedett, ezzel együtt pedig új akciókkal bővültek a kasztok – no meg persze új ellenfelekkel, amiken kipróbálhatod őket.
  • Trust-rendszer – A Shadowbringers keretében a játékosoknak lehetőségük van megbízható NPC karakterek, köztük akár a Scions of the Seventh Dawn számos tagjának oldalán szembenézni a kihívásokkal, de persze a hagyományos játékospárosítás is elérhető marad.
  • Új szörnyek – A játékosok megtapasztalhatják a gondtalan, de kegyetlen Pixies és nagyhatalmú vezérük, Titania erejét Il Mheg vidékein, valamint megismerkedhetnek olyan Bestia Törzsekkel, mint a kevésbé agresszív Nu Mou és az elszigetelt Dwarves.
  • Harcrendszer változtatások, új felszerelések és receptek, valamint sok más…

Tartalmaz még rengeteg új további tartalmat is, mint például:

  • New Game + – Ennek a vadonatúj rendszernek köszönhetően játékállásodat és kasztod szintjét megtartva játszhatsz újra korábban már teljesített küldetéseket.
  • „YoRHa: Dark Apocalypse” Alliance Raid – Ez az izgalmas, Yosuke Saito és Yoko Taro vendégalkotók által írt új raid sosem látott módon hozza össze a FINAL FANTASY és a NieR világát. Vajon milyen grandiózus kaland vár a fehérbe öltözött androidra?
  • „Eden” High-End Raid – Norvrandt határain túl terül el az ősi Flood fényében elmerülő Empty. Az elemek egyensúlyának visszaállításához hősünknek egy olyan hatalom birtokába kell jutnia, amit a First még sosem látott: Eden erejéhez. Ez az új high-end raid új karakterdizájnokat is tartalmazni fog a KINGDOM HEARTS® rendezője és FINAL FANTASY veterán Tesuya Nomura jóvoltából.
  • High-End tartalmak a kétkezi munka híveinek – A tárgykészítők és gyűjtögetők a Holy See of Ishgard újraépítésével lesznek megbízva. A Dragonsong War ugyan véget ért, de nyomai nem tűntek el. Ahogy emberek és sárkányok együtt dolgoznak a Holy See dicsőségének visszaállításán és azon, hogy lerakják az új Ishgard – Firmament – alapköveit, elkel nekik néhány segítő kéz.

Total
7
Shares
Previous Article

Ingyenes a Detroit Become Human!

Next Article
Terminátor

A Terminátor: Sötét végzet is ott lesz a Comic-Conon

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!