Itt a Balan Wonderworld nyitófilmje

Káprázatos utazásban lesz részünk.

A Square Enix Ltd. kiadta a Sonic the Hedgehog alkotóinak vadonatúj akció-platformere, a Balan Wonderworld nyitányát. A videó felállítja a színpadot a játék történetének. A két főszereplő, Leo Craig és Emma Cole belép a színházra és találkozik a rejtélyes Balan porondmesterrel, aki elviszi őket Wonderworld varázslatos univerzumába. A játékosok a rejtélyes porondmester, Balan vezetésével fedezhetik fel Wonderland fantasztikus tájait. Utazásuk során pedig kedvükre ugrálhatnak, mászhatnak, repülhetnek, zúzhatnak és csinálhatnak sok mást. Ezek mellet új területeket fedeznek fel, több mint 80 egyedi kosztümöt bevetve. Minden kosztüm egyedi képességekkel rendelkezik, például a Rail Runner segítségével a játékosok síneket idézhetnek meg bizonyos helyszíneken a gyors továbbjutáshoz és akadályok áthidalására.
 
A játék egy vadonatúj élmény az ipar olyan ismert tehetségeitől, mint Yuji Naka rendező (a Sonic the Hedgehog sorozat alkotója és a Team Sonic társalapítója) és a karaktertervező Naoto Ohshima (Sonic the Hedgehog, Doctor Eggman, alkotója és a Team Sonic társalapítója). A játékon 20 év óta először dolgozik együtt Yuji Naka és Naoto Ohshima. Valamint ez az újonnan alapított Balan Company márka első játéka. A Balan Company egy tehetséges játékfejlesztőkből, művészekből és zeneszerzőkből álló csapatot hoz össze. Céljuk, hogy káprázatos történeteket meséljenek el és a legjobb platformer élményeket alkossák meg.
 
A Balan Wonderworld 2021. március 26-án fog megjelenni Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, valamint PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Nintendo Switch-re és PC-re.

Total
0
Shares
Previous Article
Edie Falco

Megmutatták Edie Falco színésznő Ardmore tábornokát az Avatar 2. forgatásán

Next Article

Itt van milyen kiegészítések érkeznek az Assassin's Creed Valhallához

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!