Inside Xbox összefoglaló

Lessünk bele miről is volt szó ezúttal az Inside Xbox-on.

Lessünk bele miről is volt szó ezúttal az Inside Xbox-on.

Ahogy azt már tegnap megírtuk nektek, a Microsoft idén még nem tartott Inside Xbox rendezvényt, de így áprilisra a jég végre megtört, és egy rendhagyó eseménnyel készültek. A jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel az egész stáb az otthonából vezényelte le a show-t, ezzel is biztatva a játékosokat az otthon maradásra. A teljes adás alább, egyben megtekinthető.

Ahogy azt már megszokhattátok, a nagyobb dolgokról ejtünk néhány szót külön-külön is. Többek között kaptunk új trailer-t az Obsidian korábban már bejelentett Grounded című miniatürizált cuccához. Végre kiderült a megjelenés dátuma is, ami 2020. július 28.

Természetesen helyt kapott egy blokkban az Xbox Series X technikai bemutatása is. Jason Ronald szerint olyan szinten hasít a konzol, ha egyszer kipróbáljuk, már nem akarunk visszatérni a korábbi generációkhoz. Erős marketing szöveg, majd meglátjuk ebből mi válik valóra.

A Gears Tactics dizájnrendezője az új játékukon keresztül bemutatta nekünk, hogyan terjesztik ki a Gears univerzumot. A cucc nagyon tökös, mint azt a franchise-tól elvárjuk, és ami igazi örömhír: nem lesz sem lootbox, sem mikrotranzakció.

Game Pass előfizetőknek igazán jó hír, hogy érkezik a Yakuza Kiwami, mely a 2005-ös első rész tejesen felújított változata. Xbox-on most először nyílik lehetőségünk játszani.

Végezetül lessetek meg néhány percet az exkluzív, The Last Campfire című cuccból, mely tényleg ígéretesnek tűnik. Steve Burgens, vezető dizájner a narrátorunk, aki elárul néhány érdekes dolgot is a játék készítésének motivációjáról.

Total
0
Shares
Previous Article

Bemutatkozik a DualSense, a PlayStation 5 kontrollere

Next Article
WandaVision

Elizabeth Olsen lelőtte a WandaVision Disney+ bemutatóját?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!