Ingyen lesz játszható a Halo Infinite multiplayer része

A Halo mostantól midenkié.

A Halo Infinite a Microsoft egyik legfontosabb címe a következő időszakra és a Xbox Series X debütálásának idejére. A nemrégiben bemutatott játékmenet azonban egyelőre nem nyűgözte le a játékosokat, többen pedig megpróbálták elemezni, hogy mi állhat a háttérben.

Talán pont ezért kellett valami pozitív hírverés a játék körül, így a tegnap még csak pletykaként felröppent hírmorzsákat most hivatalosan erősítette meg a Halo Twitter fiókja. A játék támogatni fogja a 120 FPS-s képfrissítést Xbox Series X-en, de ami még fontosabb, free-to-play modellre vált a multiplayer szegmens. Ez azt jelenti, hogy ingyenes lesz a többjátékos mód, arról azonban nem érkeztek hírek, hogy ez milyen további következményekkel jár (valószínűleg hozza magával a mikrotranzakciókat).

A lépés kapcsán sokan máris igazolva látják azt a pletykát, miszerint az új generációban már nem lesz Xbox Live Gold, és ingyenes lesz eleve a multiplayer Xbox platformokon. A szóbeszéd azután indult el, hogy az utóbbi időben már nem lehet(ett) éves előfizetést vásárolni. Egy ilyen húzás jelentős tényező lehet a következő generációs konzolok csatájában, így amennyiben valós a dolog, alighanem számíthatunk egy hivatalos bejelentésre, az egyik közelgő Xbox beharangozó műsorban.

Total
0
Shares
Previous Article
Snoke

Snoke eredetileg egy női karakter lett volna a Star Wars: Az ébredő Erőben

Next Article
The Last of Us

Craig Mazin megnyugtatta a rajongókat, hogy a The Last of Us HBO sorozata hű marad a játék történetéhez

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!