x
BREAKING Filmek

Independence Day 3 – Roland Emmerich máris a folytatásról beszélt

Alig mutatták be a blockbuster-klasszikus második részét a mozikban, Emmerich máris a következő részen agyal.

Independence Day 3 – Roland Emmerich máris a folytatásról beszélt
  • Publishedjúnius 22, 2016

Alig mutatták be a blockbuster-klasszikus második részét a mozikban, Emmerich máris a következő részen agyal. Ha a film ugyanis megfelelően teljesít a kasszáknál, a folytatást készpénznek vehetjük. A rendező így nyilatkozott a brit Empire-nek:

 

A következő egy intergalaktikus-kaland lesz. Kb. egy-két évvel később fog játszódni, nem 20-szal, mint a mostani epizód. Meg akarom tartani ezt a csapatot, kiváltképp a fiatalokat, Brent Spiner és Jeff Goldblum is benne lenne. Jó móka lenne egyben tartani a bandát.

 

Arra a kérdésre, hogy átadná-e a stafétát esetleg egy másik rendezőnek, Emmerich csak annyit válaszolt: “Soha nem engedném, hogy más készítse el.”

Figyelem!!! A következő bekezdésben Independence Day: Resurgence spoilerek olvashatóak!!!

A Resurgence egyik sztorivonala szerint egy jóindulatú idegen faj üti fel a fejét környékünkön, akik tájékoztatják az emberiséget egy óriási, űrbéli polgárháborúról. Az űrlények szembeszállnak a Földünket fenyegető bandával. A harmadik részben az emberiség is csatlakozna a harchoz.

 

Úgy képzelem el, hogy egy ilyen újjáépített hajóval átmennének egy féreglyukon. Olyan klasszikus űrkaland lenne, de mindenképpen a Földről kell szólnia, és erre egy nagyon jó ötletünk van.

 

Tette hozzá a direktor.

A filmet június végétől vetítik a magyar mozik.

Forrás: Empire

Written By
Orosz Ferenc

Filmes újságíró, hazai és külföldi kiadványoknál egyaránt. Általában kritikákat közlök, valamint filmfesztiválokról tudósítok. Emellett filmesként is tevékenykedem, többnyire írói/rendezői pozícióban.