Moonfall

A Hold sötét oldalával néz szembe az emberiség a Moonfall legújabb előzetesében

Ez úgy néz ki… mint egy tipikus Roland Emmerich film.

Még szeptember elején bemutatták Roland Emmerich legújabb világot elpusztító sci-fijének első előzetesét. A függetlenség napja és a 2012 filmrendezője nagyszabású katasztrófafilmmel tér vissza, amiben a Holdunkat tünteti fel rossz színben, miközben Halle Berry egy asztronautát játszik, aki a világot készül megmenteni. Ma pedig befutott a Moonfall új előzetese, amiben Halle Berry, Patrick Wilson és társai megpróbálnak elhárítani egy kataklizmát.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis szerint egy titokzatos erő kitéríti a Holdat a Föld körüli pályájáról, és ütközési pályára löki a Földdel. A világ a megsemmisülés küszöbén áll, de néhány héttel a becsapódás előtt a NASA vezetője és egykori űrhajósa, Jo Fowler (Halle Berry) meggyőződése szerint tudja a kulcsot a túléléshez, azonban csak Brian Harper (Patrick Wilson) űrhajós a múltjából, valamint az összeesküvés-elméletekkel foglalkozó K.C. Houseman (John Bradley) hisz a nőnek. Hőseink szeretteit hátrahagyva egy lehetetlen küldetésre vállalkoznak, de az űrben rádöbbennek, hogy a Holdunk nem az, aminek eddig hittük.

A legújabb előzetesből többet megtudunk az apokalipszisről (nem mintha a cselekmény túlságosan bonyolult lenne Emmerich mércéhez viszonyítva), és a videó végén még egy leleplezést is kaptunk, amikor az űrhajósok rádöbbennek, hogy valójában a Hold egy ember alkotta konstrukció.

A film forgatókönyvén Harald Kloser és Spenser Cohen írók mellett Emmerich is dolgozott, miközben Kloser még producerkedik is. A Moonfall tervek szerint 2022. február 4-én kerül bemutatásra az Egyesült Államokban a mozikban.

Total
1
Shares
Previous Article
Pókember

A Sony és a Marvel összetűzése miatt késik állítólag a Pókember: Nincs hazaút következő előzetese

Next Article
Pókember: Nincs hazaút

A Pókember: Nincs hazaút kiszivárgott koncepciós rajzain A zöld manó új felturbózott jelmeze és a korábbi két Pókember szerkó is visszaköszön

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!