Wide Screen
Image default
Filmek

Így néz ki Dominic Monaghan karaktere a Star Wars: Skywalker korában

Dominic Monaghan közösségi oldalán leplezte le titokzatos karakterét a decemberben érkező Star Wars: Skywalker korából.

Múlt hét pénteken tartották a Triple Force Friday rajongói találkozót, ami elsősorban azt a célt szolgálta, hogy közelebb hozza a rajongókat az évtizedek óta tartó történet befejező részéhez. Idén decemberben J.J. Abrams nemcsak az új trilógia harmadik részét fogja bemutatni, hanem a Skywalker-saga utolsó részét is, hiszen a jövőben új területeket fedezünk fel a messzi-messzi galaxisban, de még előtte le kell zárni George Lucas fejezetét.

A IX. résznek sok kérdést kell majd megválaszolnia, első sorban Rey szüleinek kérdését, amit szerencsére Chris Terrior társíró megerősített egy korábbi interjúban, de a Ren Lovagjainak bemutatása is Abramsre hárult Az ébredő Erő víziója után, és a szereplőgárda legújabb tagját is be kell mutatni. Dominic Monaghan karakterét egyelőre homály fedi, mindössze egy képet osztott meg közösségi oldalán.

Dominic Monaghan legismertebb alakítását A Gyűrűk Ura-trilógiában láttuk, melyben Trufát alakította három részen keresztül, de a rendezővel dolgozott már együtt a Lost – Eltűntek című sorozat forgatásán is. Szóval nem idegenek egymásnak, csak nekünk, mert öltözékéből nem sokat tudtunk meg karakteréről, de talán az Ellenállók oldalán harcol a frontvonalon.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Még több a témában...

Kylo Ren miért jobb gonosztevő, mint Darth Vader?

Kévés Bence Mihály

George Lucas tanácsokkal látta el J.J. Abrams rendezőt a The Rise of Skywalker írása előtt

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson a legesélyesebb a Star Wars: Episode IX székére

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább