Wide Screen
Image default
Játékok

Így néz ki a Red Dead Redemption 2 PC-s változata

A már így is zseniális játék még emelt egy szintet a látványvilágán a nagy felbontású textúráknak köszönhetően.

A tavalyi év egyik legnagyobb durranása a Red Dead Redemption 2 volt, amely ismét bebizonyította a Rockstar zsenialitását. A látványvilág még a jelenlegi generációs konzolokon is egészen elképesztő volt, főleg a két erősebb variánson. Hasonlóan a GTA 5-höz itt is nem egészen egy év elteltével megjelenik majd meg a játék számítógépekre is. Ráadásul felfrissített textúracsomaggal teszi ezt. Most a már kiadott trailert hasonlítják össze az Xbox One X-es változattal.

Természetesen ez az összevetés nem tekinthető hivatalosnak, hiszen egy előzetest raktak a konkrét gameplay mellé. Azonban így is látszik, egy jobb számítógépen mennyivel nagyobb tud lenni a draw distance és ez egyfajta jövőképként is tekinthető. Az új konzolok ugyanis sokkal erősebbek lesznek a mostaniaknál (az Xbox esetében a Scarlett 4x olyan “izmos” lesz, mint az Xbox One X) és minden eddiginél jobban fognak hasonlítani a számítógépekre. Tehát valami ilyenre gondolhatunk majd, amikor a fejlődött grafikáról beszélünk az ő esetükben. Már a trailer alapján is gyönyörűnek néz ki a Red Dead Redemption 2 és nagyon kíváncsiak vagyunk már, hogy egy erősebb konfiguráción mire is lehet képes.

Még több a témában...

[Gamescom 2019] Bejelentették a Kerbal Space Program 2-t

Sinka Tamás

Még egy utolsó előzetest kaptunk a Walking Deadből

Héja Szabolcs

Nemsokára új The Last of Us 2 előzetest kapunk!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább