[DC FanDome] Idris Elba a The Suicide Squad karaktere és Superman így kapcsolódik egymáshoz

Bloodpsort és Superman között van kapcsolat.

Tegnap este a DC FanDome panelnél James Gunn rendező nem húzta tovább, bemutatta a The Suicide Squad – Öngyilkos osztag szereplőit, köztük fény derült Idris Elba titokzatos karakterére is. Sokáig abban a hitben voltunk, hogy ő lesz Deadshot Will Smith helyett, ám erre rácáfoltak később. Szombat este azonban a rendező bejelentette, hogy Elba karakterét Bloodsport néven ismert börtöntölteléknek hívják.

A show egyik legnagyobb meglepetését azzal okozták, amikor kiderült Elba karaktere. Deadshot után többen úgy vélték, hogy ő lehet Bronze Tiger vagy The Vigilante a filmben. Gunn egészen formabontó előadást mutatott be, amihez foghatót eddig aligha láttunk. A rendező és a színészek önfeledt szórakozás formájában mutatták be karaktereiket. A direktor kérdéseket tett fel a film szereplőiről, amire amolyan bekiabálás útján érkeztek a helyes válaszok. Így derült ki például, hogy Bloodsport börtönben csücsül, mert meglőtte Supermant egy kriptoni golyóval.

A Task Force X csapatát leginkább olyan bűnözők alkotják Gunn történetében, akiket Batman vagy Flash dugott rács mögé, és ismerve Gunnt a korábbi munkáiról, a film tele lesz easter eggekkel, különböző utalásokkal a DC Univerzumra, amiből az elsőt már felfedte. A csapat teljes névsorát itt olvashatjátok.

A The Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2021. augusztus 6-án kerül a mozikba.

The Suicide Squad James Gunn
Total
6
Shares
Previous Article

KRITIKA: A Greyhound csatahajó

Next Article
The Batman

[DC FanDome] Kiszúrtátok Colin Farrell Pingvinjét a The Batman előzetesben?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!