Főoldal Filmek [DC FanDome] Idris Elba a The Suicide Squad karaktere és Superman így kapcsolódik egymáshoz
Filmek

[DC FanDome] Idris Elba a The Suicide Squad karaktere és Superman így kapcsolódik egymáshoz

Bloodpsort és Superman között van kapcsolat.

577

Tegnap este a DC FanDome panelnél James Gunn rendező nem húzta tovább, bemutatta a The Suicide Squad – Öngyilkos osztag szereplőit, köztük fény derült Idris Elba titokzatos karakterére is. Sokáig abban a hitben voltunk, hogy ő lesz Deadshot Will Smith helyett, ám erre rácáfoltak később. Szombat este azonban a rendező bejelentette, hogy Elba karakterét Bloodsport néven ismert börtöntölteléknek hívják.

A show egyik legnagyobb meglepetését azzal okozták, amikor kiderült Elba karaktere. Deadshot után többen úgy vélték, hogy ő lehet Bronze Tiger vagy The Vigilante a filmben. Gunn egészen formabontó előadást mutatott be, amihez foghatót eddig aligha láttunk. A rendező és a színészek önfeledt szórakozás formájában mutatták be karaktereiket. A direktor kérdéseket tett fel a film szereplőiről, amire amolyan bekiabálás útján érkeztek a helyes válaszok. Így derült ki például, hogy Bloodsport börtönben csücsül, mert meglőtte Supermant egy kriptoni golyóval.

A Task Force X csapatát leginkább olyan bűnözők alkotják Gunn történetében, akiket Batman vagy Flash dugott rács mögé, és ismerve Gunnt a korábbi munkáiról, a film tele lesz easter eggekkel, különböző utalásokkal a DC Univerzumra, amiből az elsőt már felfedte. A csapat teljes névsorát itt olvashatjátok.

A The Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2021. augusztus 6-án kerül a mozikba.

The Suicide Squad James Gunn
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az eltérített járat
Sorozatok

Az Apple TV megrendelte Irdis Elba sorozatának, Az eltérített járatnak a 2. évadát

Az eltérített járat 1. évada nagy sikert aratott, az Apple TV megrendelte...