Főoldal Filmek Idris Elba karaktere, Bloodsport a DC egyik legnagyobb karakterével szeretne csatázni
Filmek

Idris Elba karaktere, Bloodsport a DC egyik legnagyobb karakterével szeretne csatázni

Ezt a visszavágót megnéznénk Superman és Bloodsport között.

362
The Suicide Squad

Még 2019-ben kezdtek felröppenni olyan hírek, hogy Idris Elba tárgyalásokat folytat, hogy átvegye Deadshot szerepét Will Smith-től James Gunn a The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag című filmjében. Végül a film készítői más irányt választottak, és egy ideig nagy rejtély volt, hogy kit fog játszani Idris Elba. Végül kiderült, hogy az általa alakított karakter Bloodsport lesz.

A film megjelenésénél Bloodsport egy viszonylag ismeretlen DC Comics karakter volt, akit John Byrne alkotott meg a képregényekben. A filmben a karakter nagy hírnevét az adta, amellett hogy világklasszis bérgyilkos volt, sikerült Supermant az intenzív osztályra juttatnia egy kriptonitgolyóval. Azonban még James Gunn rendező sem tudja, hogy a karakter melyik verzióját lőtték le. Idris Elba viszont továbbra is szeretné, ha karaktere az Acélemberrel csatázna.

A Variety-nek nyilatkozva Idris Elba kijelentette, hogy szeretne egy olyan Superman-sztorit csinálni, amelyben karaktere, Bloodsport Superman ellen harcol:

Mindenképpen szeretném elmesélni a Superman-sztorit. Ez nem kétséges. Bloodsport Superman ellen. Ennek meg kell történnie.

Idris Elba

Hogy Idris Elba újra eljátssza-e Bloodsport szerepét, azt egyelőre nem tudni, de éppen minap árulta el a színész, hogy valamilyen nagy DC-filmes projekt van készülőben, amiben az ő karaktere is szerepet kap. Perpillanat még azt sem tudjuk, hogy Superman mikor tér vissza, mert a karaktert alakító Henry Cavill Az Igazság Ligája óta nem tűnt fel egyik filmben sem, de a hírek szerint a Warner Bros. Discovery új vezetősége nagyon szeretné őt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...