Wide Screen
Image default
Játékok

Időszakos PS exkluzív lehet majd a GTA 6?

Érdekes információk láttak napvilágot a Rockstar háza tájáról, melyben az új GTA mellett egy másik játékról is szót ejtenek.

Érdekes információk láttak napvilágot a Rockstar háza tájáról, melyben az új GTA mellett egy másik játékról is szót ejtenek.

Az elmúlt napokban több érdekes pletyka is napvilágot látott a Rockstar Games háza tájáról. Nem is olyan régen kezdték el azt beszélni, hogy a GTA 6 már javában készül. Ez kevéssé érhet minket meglepetésként, hiszen az ötödik rész már lassan 6 éve tette tiszteletét és azóta kiadták már a hatalmas sikereket elért Red Dead Redemption második epizódját is. Logikus lenne, hogy most már a Grand Theft Auto-n dolgozzanak. Érdekesebb helyzet azonban a platform témája…

A tavaly év végén megjelent Pastebin szivárogtatásban volt szó a Rockstar játékáról is. Ezek szerint a GTA 6 egy időszakos exkluzivitást kap majd a Sony konzoljára. A cikk magát a játékot 2020 nyarára várja, addigra tehát megjelenhet a PS5-is. Hatalmas fegyvertény lenne ez a japánoknak, főleg abban a tudatban, hogy más alkotások amiket nyitócímkét várnak rá a God of War folytatása lehet a Last of Us part 2-vel karöltve. 

Egy önéletrajzban talált infó alapján tehát a Rockstar már nem csak egy játékon dolgozik egyszerre. Az új GTA mellett elméletileg készül a Bully második része is a nemrég felröppent pletykák szerint. A játék címe a Bully 2: Kevin’s Back Jack lehet, amelyet a Gameinformer szivárogtatott ki. Persze azóta mindent tagadnak. Még érdekesebb részlet, hogy ehhez az alkotáshoz csupán a PS4 van feltüntetve platformként. 

Megváltozott volna a Rockstar? Egyszerre több játékot is készítenének, ráadásul PS exkluzívként? A Sonytól ésszerű lépés lenne ez a kiéleződő konzolháborúra tekintettel, főleg hogy ősztől a Stadia is részese lesz.

Még több a témában...

Tiszta víz került a pohárba a PlayStation 5 visszafelé kompatibilitása ügyében

Sinka Tamás

Az új God of War játék volt a PlayStation showcase meglepetése

Sinka Tamás

Végre kiderült a PlayStation 5 ára és a megjelenés pontos dátuma

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat