Palpatine

Ian McDiarmid elárulta, hogy George Lucas életben hagyta-e Palpatine uralkodót

Sokan meglepődtünk Palpatine gúnyos nevetésén a Skywalker kora tavaszi előzetese végén, azóta pedig már mindenki tudja, hogy visszatér.

Sokan meglepődtünk Palpatine gúnyos nevetésén a Skywalker kora tavaszi előzetese végén, azóta pedig már mindenki tudja, hogy visszatér.

George Lucas miután eladta a Lucasfilm és Star Wars jogait a Disneynek, több dologban sem értett egyet Kathleen Kennedyvel, de egyszer sem teregette ki szennyesét a nyilvánosság előtt, mindig mások beszámolóiból tudtuk meg, hogy csalódott az új trilógiában, unalmasnak nevezte, vagy éppen hogy eredetileg ő miről forgatott volna filmet.

A Skywalker kora bemutatója előtt többekben felmerült a kérdés, hogy a franchise mindenkori atyja mit gondol Palpatine uralkodó visszatéréséről, vajon az ő irányítása alatt is visszatért volna, vagy végleg meghalt-e az Uralkodó, miután felrobbant a reaktor. Ian McDiarmid skót színész, aki 1983 óta játssza folyamatosan Palpatine uralkodót, még 2013-ban a USA Todaynak adott interjút, amelyben arról kérdezték a színészt, mit szólna ahhoz, ha J.J. Abrams rendezővel dolgozzanak Az ébredő Erőn.

Mint kiderült, hogy McDiarmid még George Lucasszal is beszélt, aki elmondta neki, hogy az Uralkodó meghalt, vagyis Lucas nem hozta volna vissza a Sith nagyurat.

Ez megerősíti azokat a korábbi híreket, miszerint Lucasnak teljesen más elképzelései voltak a folytatásról, hiszen nem számolt Palpatinenal, helyette inkább a rendkívül sokat vitatott midikloriánok-vonalat vitte volna tovább. Mindenki döntse el, hogy inkább egy biológia órára ült volna be, vagy együtt tud élni az új trilógia minden szépségével.

Total
183
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

J.J. Abrams A klónok háborúja egyik szereplőjére utalt, aki szerepelhet a Skywalker korában

Next Article

Jövőre érkezhet dlc az Outer Worlds-höz

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!