Főoldal Játékok Holnap valami újdonságra számíthatunk a Kojima Productions háza táján?
Játékok

Holnap valami újdonságra számíthatunk a Kojima Productions háza táján?

Egy twitter bejegyzés szerint készülnünk kell valamire a holnapi nap folyamán.

301

Nem volt éppen felhőtlen fogadtatása a Death Stranding-nek, ugyanis egy egészen más megközelítést választott a hagyományostól eltérően a produkció feje, Hideo Kojima. Szerintünk egy egészen jó játék lett és valóban egyedi, eddig még nem látott színt vitt az iparba, pontosan ezért nem tudott sok helyen az igazán jó alkotások közé érni. Most úgy néz ki, holnap valami információt kapunk a mű háza tájáról.

A Kojima Porductions audio producere Ludvig Forssell szerint, a holnapi napon valami fontos információt fogunk megtudni. Csak találgatni lehet, de nagy valószínűséggel a Death Stranding-gel kapcsolatos lesz ez. Egészen véletlen egybeesés, hogy a jövő hónapi PlayStation Plus játékait is aznap fogják majd bejelenteni. Illetve azt már tudjuk, hogy az Oddworld Soulstorm érkezik majd a PS5 tulajok számára, azonban a többi még akkor kerül majd tisztázásra.

Egy Final Fantasy szerű megoldást tudunk elképzelni, ahol is megkapjuk majd a PS Plus előfizetés mellé a Death Stranding sima változatát és valamikor a közeljövőben érkezik az Extended verzió is, amire ezzel nem tudunk ingyenesen frissíteni. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy tényleg ez lesz-e a megfejtés. Holnap mindenesetre már okosabbak leszünk majd mind az üzenettel, mind az ingyenes játékokkal kapcsolatosan.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.