Wide Screen
Image default
Előzetesek

Holnap retteghetünk, mert érkezik az Alien: Covenant előzetes

Ridley Scott nem viccel. Valami éppen kikelni készül a most bemutatott sneak peekben, ami vérre szomjazik.

A 20th Century Fox hivatalosan is bejelentette, hogy Karácsony első napján, 25-én rettegés fog úrrá lenni az otthonokban, mert az Alien: Covenant első teljes hosszúságú előzetesét bemutatják. De addig is míg várjuk az előzetest, a lap tetején vessünk egy pillantást a most bemutatott teaserre, sneak peek-re.

Tisztában voltunk vele, hogy nagyon közel van a bemutató, de arra talán senki sem számított, hogy épp ünnepek során mutatják be az előzetest. A trailer teaseréből – előzetes előzeteséből, vagy nevezzük bárhogy is – sok mindent nem tudtunk meg, csak a különös és hátborzongató hangokat hallhatjuk, valamint az ikonikus tojást láthatjuk, ami egyértelműen arra utal, hogy a filmben visszatérnek a Xenomorph idegenek. (Korábban Michael Fassbender elmondta, hogy a filmben a Xenomorph-ok első példányait, eredetüket ismerhetjük meg.)

Holnap érkezik az Alien: Covenant horrorfilm első előzetese!

Még több a témában...

Ryan Reynolds megerősítette, hogy készül a Deadpool 3.

Kévés Bence Mihály

Szeptembertől Vancouverben forog a The Predator-mozifilm

Kévés Bence Mihály

Éjjel érkezik az X-Men: Sötét Főnix trailer!

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább