Főoldal Filmek A holnap határa 2 egyszerre lesz folytatás és előzmény
Filmek

A holnap határa 2 egyszerre lesz folytatás és előzmény

A holnap határa rendezőjével készítettek egy interjút, és több dolgot is megosztott a második részről.

1.1k
edge of tomorrow 05 mini

A holnap határa rendezőjével készítettek egy interjút, és több dolgot is megosztott a második részről.

A holnap határa rendezőjével, Doug Liman-nal készített interjút a Collider, melyben arra voltak kíváncsiak, hogy hol tartanak A holnap határa 2 című filmmel. Természetesen a rendező visszatér majd a folytatásra, és amiről most kiderült, hogy nem csak szimplán a 2014-es rész folytatása lesz, hanem egyben előzményfilm is lesz.

Ez az egyetlen folytatás, amin most dolgozom. Először is ez azért van, mert annyira lenyűgöző a történet, sokkal jobb, mint az eredeti filmé volt, és szeretem, ahogy az első részt is szerettem. Másodrészt pedig ez egy folytatás, ami egyben előzmény is.

– mondta Liman.

Most akkor mit is jelent ez? A folytatás és előzmény olyan lesz, mint a Keresztapa második részében, hogy ide-oda ugráltunk majd az időben? Esetleg időutazás is lesz benne, mint amivel az Idétlen időkig sikerfilmben találkozhattunk? Erre a kérdésre már az IGN-nek válaszolt, és igen meglepő választ adott a rendező:

Forradalmasítani fogja folytatásokról kialakult képet. Tényleg más lesz.

A Race íróit, Joe Sharpnel-t és Anna Waterhouse-t kérték fel a film szkriptjének megírására, miközben az eredeti történet írója, Christopher McQuarrie korábban beszélt arról is, hogy milyen kilátások vannak a folytatásra. Elárulta, hogy Tom Cruise-nak is volt ötlete a filmre.

A holnap határa amilyen kemény volt, olyan fárasztó is volt egyben. Miután teljesítettük a küldetést, s vacsorázni mentünk, Tom a következőt mondta: „Van egy ötletem a folytatásra” Mire én azt válaszoltam, hogy nem akarom tudni. Hallani sem akarom.

A holnap határa 2-ben látni fogjuk majd Tom Cruise és Emily Blunt karakterét is, bár ez még a jövő zenéje. A mások mellett Bill Paxton, Noah Taylor, Kick Gurry, Dragomir Mrsic, Charlotte Riley, Jonas Armstrong, Franz Drameh, Masayoshi Haneda és Tony Way mellékszereplésében készülő filmet Hiroshi Sakurazaka All You Need is Kill novellája alapján készítik majd el.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...