Hivatalos Death Stranding bejelentés

Itt a hivatalos előzetes és a megjelenési dátum a Death Strandinghez, ami magyar felirattal is megtekinthető.

Itt a hivatalos előzetes és a megjelenési dátum a Death Strandinghez, ami magyar felirattal is megtekinthető.

Végre megkaptuk, azt ami már Kojimáék az előző napokban/hetekben promóztak számunkra. A Kojima Productions legújabb játéka, a Death Stranding. Egyfajta nyílt világú túlélő alkotás lesz, amelyikben a történet nagyon fontos tényezőként fog megnyilvánulni. Mint láthatjuk, tartalmaz majd építős elemeket is, ergo egy egészen komplett surviving élményt nyújt majd számunkra. Végre megfigyelhettük mozgás közben is, azt kell hogy mondjuk lenyűgöző. Természetesen egy picit emlékeztet a Metal Gear szériára.

Egy régen nem látott formátumot kaphatunk vissza, kizárólagosan a PlayStation-ünk elé. Kapni fog a játék természetesen PS4 Pro patchet, az még nem tiszta hogy milyen felbontással és milyen képfrissítéssel számolnak a fejlesztők. Legvalószínűbb a szinte már szokásos 4K-30 FPS (“sima” PS4-en 1080p). Intenzív és kidolgozott akciórészekkel fognak minket elkápráztatni, így a generáció végén. Norman Reedus karaktere erős, karakán és feltűnik mellette az összes olyan szereplő, akiket már eddig is megcsodálhattunk.

Ahogy már délután is sejtettük, a hivatalos megjelenési dátum november 8-ára tehető. A karácsonyi szezont tehát letarolja valószínűleg a Sony. A magyar PlayStation tulajoknak külön öröm lehet, hogy a japánok most sem szakítanak a közelmúltban bevezetett jó szokásukkal és a Spider-Man, God of War, Detroit Become Human vagy éppen a Days Gone után itt is megkapjuk majd a honosítást, tehát magyar felirattal ugorhatunk bele a kalandba.

Total
13
Shares
Previous Article

Pár dolog máris kiszivárgott a Death Strandingről

Next Article
Fekete Özvegy

Titokban elkezdték forgatni a Fekete Özvegy-filmet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!