Xbox Series

Hivatalos az Xbox Series X ára és megjelenési ideje is

A Microsoft végre kiterítette a kártyáit.

Sokáig tartott minket bizonytalanságban a két nagy konzolgyártó, de nem nagyon húzhatták az ősszel megjelenő új generációs konzolok legfőbb információinak a visszatartását. A Microsoft a héten már leleplezte a sokáig dugdosott kisebbik modellt, az Xbox Series S-t, habár ezt egy idő előtt kikerült információhalmaz indította el (a szóbeszéd szerint csak jövő héten került volna rá sor).

Viszont pletykaszinten a nagyobbik konzol ára és megjelenési ideje is kiszivárgott, így a redmondiak valószínűleg már úgy voltak vele, hogy nincs értelme tovább titkolózni. Az Xbox Series X valóban 500 USD lesz és ugyanúgy november 10-én érkezik, mint a kistestvér. Az előrendelések szeptember 22-től indulnak. Az ajánlott magyar fogyasztói ár is ismert már, a következőképpen alakulnak:

Bónusznak pedig a tegnap debütált Series S konzol hivatalos bemutatkozó filmjét is idecsempésszük, amiből kiderül pár érdekes adat a hardverspecifikációt illetően. Megerősítésre került, hogy nem lesz benne fizikai meghajtó, háttértárként pedig egy 500 GB-os SSD foglal benne helyet. A konzol elsősorban az 1440P felbontásra lesz felkészítve, de ott akár 120 FPS képfrissítést is elérhet, a játékokat pedig 4K-ba skálázza majd fel.

Total
0
Shares
Previous Article
Rey Star Wars

Daisy Ridley elmesélte, hogy Az ébredő Erő korai tervében még Kenobi is lehetett volna

Next Article
Dűne

Megérkezett a Dűne várva várt első, szédítő előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!