Wide Screen
Image default
BRÉKING Játékok

Hivatalos az Xbox Series X ára és megjelenési ideje is

A Microsoft végre kiterítette a kártyáit.

Sokáig tartott minket bizonytalanságban a két nagy konzolgyártó, de nem nagyon húzhatták az ősszel megjelenő új generációs konzolok legfőbb információinak a visszatartását. A Microsoft a héten már leleplezte a sokáig dugdosott kisebbik modellt, az Xbox Series S-t, habár ezt egy idő előtt kikerült információhalmaz indította el (a szóbeszéd szerint csak jövő héten került volna rá sor).

Viszont pletykaszinten a nagyobbik konzol ára és megjelenési ideje is kiszivárgott, így a redmondiak valószínűleg már úgy voltak vele, hogy nincs értelme tovább titkolózni. Az Xbox Series X valóban 500 USD lesz és ugyanúgy november 10-én érkezik, mint a kistestvér. Az előrendelések szeptember 22-től indulnak. Az ajánlott magyar fogyasztói ár is ismert már, a következőképpen alakulnak:

Bónusznak pedig a tegnap debütált Series S konzol hivatalos bemutatkozó filmjét is idecsempésszük, amiből kiderül pár érdekes adat a hardverspecifikációt illetően. Megerősítésre került, hogy nem lesz benne fizikai meghajtó, háttértárként pedig egy 500 GB-os SSD foglal benne helyet. A konzol elsősorban az 1440P felbontásra lesz felkészítve, de ott akár 120 FPS képfrissítést is elérhet, a játékokat pedig 4K-ba skálázza majd fel.

Még több a témában...

Az Xbox Series launchra megjelenik a Bright Memory is

Szarka Roland

Nem kap demót a FIFA 21, de jó okkal döntött így az EA

Szarka Roland

Az Xbox Series konzolokon is tiszteletét teszi a Quantum Error

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat