Főoldal Játékok Hét percen át mozog a The Dark Pictures: Little Hope
Játékok

Hét percen át mozog a The Dark Pictures: Little Hope

Nem lesz panasz a hangulatra.

676
Andrew in Fog 3

Tavaly augusztusban indult útjára az Until Dawn fejlesztőinek legfrissebb projektje, a The Dark Pictures antológia. Az eredeti terv az volt, hogy a Supermassive Games a közös cím alatt különálló, az átlagosnál rövidebb hosszúságú túlélőhorror történeteket prezentál majd. Ezek sorát a tavaly megjelent Men of Medan nyitotta meg, amely kisebb hibái és rövidsége ellenére sikerrel vette az akadályokat, azonban a megjelenést követően nagy csend övezte a folytatások kérdését.

A Little Hope azóta többször életjelet adott magáról, kaptunk már előzetest is korábban, azonban most először látható éles gameplay felvételeken a játék. A Bandai Namco által közzétett, nagyjából hét perces anyagból tisztán látszik, hogy a Man of Medan játékmenete és hátborzongató hangulata itt is jelen lesz. Megismerhetjük a főszereplők csapatát, akik a hivatalos szinopszis szerint főiskolai barátok. Tanárukkal együtt buszbalesetet szenvednek, és Little Hope ködös, elhagyatott városkájában találják magukat. Ahogy az lenni szokott a hasonló történetekben, a település nem tartogat sok jót az idegenek számára.

A The Dark Pictures: Little Hope augusztusban érkezett volna, de a fejlesztők jelezték, hogy nem állnak készen a megjelenésre. A halasztás pontos mértéke egyelőre nem ismert, annyi biztos, hogy még idén ősszel megkapjuk, PS4, Xbox One és PC platformokra.

Szerző
Szarka Roland

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.