Főoldal Játékok Hét percen át mozog a The Dark Pictures: Little Hope
Játékok

Hét percen át mozog a The Dark Pictures: Little Hope

Nem lesz panasz a hangulatra.

197

Tavaly augusztusban indult útjára az Until Dawn fejlesztőinek legfrissebb projektje, a The Dark Pictures antológia. Az eredeti terv az volt, hogy a Supermassive Games a közös cím alatt különálló, az átlagosnál rövidebb hosszúságú túlélőhorror történeteket prezentál majd. Ezek sorát a tavaly megjelent Men of Medan nyitotta meg, amely kisebb hibái és rövidsége ellenére sikerrel vette az akadályokat, azonban a megjelenést követően nagy csend övezte a folytatások kérdését.

A Little Hope azóta többször életjelet adott magáról, kaptunk már előzetest is korábban, azonban most először látható éles gameplay felvételeken a játék. A Bandai Namco által közzétett, nagyjából hét perces anyagból tisztán látszik, hogy a Man of Medan játékmenete és hátborzongató hangulata itt is jelen lesz. Megismerhetjük a főszereplők csapatát, akik a hivatalos szinopszis szerint főiskolai barátok. Tanárukkal együtt buszbalesetet szenvednek, és Little Hope ködös, elhagyatott városkájában találják magukat. Ahogy az lenni szokott a hasonló történetekben, a település nem tartogat sok jót az idegenek számára.

A The Dark Pictures: Little Hope augusztusban érkezett volna, de a fejlesztők jelezték, hogy nem állnak készen a megjelenésre. A halasztás pontos mértéke egyelőre nem ismert, annyi biztos, hogy még idén ősszel megkapjuk, PS4, Xbox One és PC platformokra.

Szerző

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dragon Age: Dreadwolf
Játékok

Bemutatkozott a Dragon Age: Dreadwolf világa

2024 nyarán végre leleplezik az új Dragon Age játékot.

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.

Dragon's Dogma 2
Játékok

Márciusban jön a Dragon’s Dogma 2

A Capcom nagy sikerű akció-szerepjátéka végre folytatást kap.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty
Játékok

Végleges, Ultimate kiadást kap a Cyberpunk 2077

A lemezes formában is kapható kiadás az alapjáték mellett a Phantom Liberty...