Főoldal Játékok Késik a The Dark Pictures Anthology: Little Hope
Játékok

Késik a The Dark Pictures Anthology: Little Hope

A horror antológia új epizódja ősszel érkezhet.

443

Reméljük nem az alcíme pecsételi meg a The Dark Pictures Anthology legfrissebb darabjának a sorsát. A Little Hope (szabad fordításban: kevés remény) eredetileg nyárra volt betervezve, de úgy néz ki, hogy a koronavírus és az emiatt alkalmazott home office eme projekt fejlesztésének is kicsit keresztbe tett. Maguk a készítők jelentették be Twitteren, hogy a megjelenés őszre tolódik.

A hír sajnálatos, de ha azt nézzük, hogy a sorozat első darabját részben pont azért húztuk le, mert nem volt eléggé polírozott a játék, akkor bizony jót tehet egy kis extra munka az új résznek. Egyedül az sajnálatos, hogy így viszont bekerül az őszi nagy darálóba. Most még ugyan nem agyon telített a szezon, de ez heteken belül megváltozhat, ugyanis rengeteg bejelentésre számíthatunk még a nyáron. Valamint azt se felejtsük, hogy az új konzolgeneráció gépei is akkor érkeznek, így talán minden egyébnek kisebb reflektorfény jut majd.

Szerző

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.