Henry Cavill

Henry Cavill szerepet kaphat az esetleges Mass Effect-adaptációban

A népszerű színész nagyon sejtelmes volt.

Henry Cavill köztudottan nagy gamer hírében áll, így soha nem meglepő, ha valamilyen videojáték kapcsán merül fel a neve. Jelenleg igen elfoglalt, hiszen gőzerővel készül a Vaják második évada, melyet azonban könnyen lehet, hogy csak 2022-ben láthatunk majd a Netflixen. Az angol színész pedig most ismét nagyon sejtelmes volt.

Az említett Netflix-produkció sminkjében ült Cavill, amikor egy igen vastag papírköteget vett a kezébe. A sztár néhány sejtelmes mondatot is elhelyezett a bejegyzésben:

Egy titkos új projekt, vagy csak néhány semmitmondó papír. Nem tudhatjuk….de majd meglátjuk.

Természetesen az internet népének nem is kellett több, a legelszántabbak minden apró képkockát kielemeztek. Ez alapján pedig olyan szavakra lettek figyelmesek, mint a Cerberus, a Reaper, a Geth vagy a Tali’Zorah. Ezek pedig minden Mass Effect-rajongónak ismerősek lehetnek, így hamar elindult a találgatás azzal kapcsolatban, hogy vajon Cavill szerepet kap-e a népszerű játékadaptáció filmes verziójában. A Comicbookmovie szerzője szerint az angol sztár Shepard parancsnok szerepére lenne a legalkalmasabb.

Az első játékban az előbb említett katona egy veszedelmes fajjal küzd. A rajongók és az újságírók szerint egyáltalán nem lenne könnyű adaptálni a játékot, azonban ha Henry Cavill alakítaná a főszerepet, az minden bizonnyal sokak figyelmét ráirányíthatná a készülő projektre.

Ti megnéznétek egy Cavill főszereplésével készülő Mass Effect projektet?

Total
2
Shares
Previous Article

Úgy néz ki meg is van az esti State of Play egyik címe

Next Article
Deadpool

Kevin Feige állítása szerint a PG-13-as korlátozás nem tartott vissza egy projektet sem a Marvel Moziverzumban, a Deadpool 3. egy kivétel

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!