Wide Screen
Image default
Filmek

Hatalmas, ahogy Benedict Cumberbatch a Doctor Strange forgatása után jelmezben besétál egy képregényboltba

Doctor Strange egyszerűen besétált képregényt vásárolni.

A felvételt még Soctt Derrickson rendező örökítette meg a 2016-os Doctor Strange forgatása után, amikor Benedict Cumberbatch nem öltözött át, hanem jelmezben besétált az egyik new yorki képregényboltba. Ezt a pillanatot a manhattani bolt biztonsági kamerái is megörökítették, most azonban a rendező megosztott egy videót az eseményről, aki végig dokumentálta a nagy pillanatot, ahogy a JHU Comic Books bolt eladói és vásárlói találkoznak a színésszel.

A videón jól látható, hogy sokan nem értették a poént, kővé dermedten nézték végig, ahogy Doctor Strange beugrik a boltba, ám az eladók gyorsan feltalálták magukat, még közös képet is készítettek a színésszel. Az egyik eladó a Doctor Strange: The Oath című képregényt tartja a kezében, amiből a film is merített néhány elemet.

Doctor Strange négy éve tűnt fel, majd a Thor: Ragnarökben, később pedig a Bosszúállók: Végtelen háborúban kapott nagy szerepet a Titkos tanok mestere. Mint azt már mindenki jól tudja, néhány év múlva érkezik a Doctor Strange az őrület multiverzumában című második rész, de hogy előtte látjuk-e a karaktert másik alkotásban, még kérdéses. Pletykák szerint Strange már a WandaVision Disney+ sorozatban feltűnik egy vendégszerepre, hiszen a sorozat fogja felvezetni a folytatást.

Még több a témában...

A The Falcon and the Winter Soldier, a Loki és a Sólyomszem Disney+ sorozatok filmezése Atlantában folytatódik

Kévés Bence Mihály

BÉTATESZT: Ilyennek láttuk a Marvel’s Avengers bétáját

Szarka Roland

Rachel Morrison ütemezési gondok miatt nem tudja vállalni a Fekete Párduc 2. fényképezését

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat