Doctor Strange

Hatalmas, ahogy Benedict Cumberbatch a Doctor Strange forgatása után jelmezben besétál egy képregényboltba

Doctor Strange egyszerűen besétált képregényt vásárolni.

A felvételt még Soctt Derrickson rendező örökítette meg a 2016-os Doctor Strange forgatása után, amikor Benedict Cumberbatch nem öltözött át, hanem jelmezben besétált az egyik new yorki képregényboltba. Ezt a pillanatot a manhattani bolt biztonsági kamerái is megörökítették, most azonban a rendező megosztott egy videót az eseményről, aki végig dokumentálta a nagy pillanatot, ahogy a JHU Comic Books bolt eladói és vásárlói találkoznak a színésszel.

A videón jól látható, hogy sokan nem értették a poént, kővé dermedten nézték végig, ahogy Doctor Strange beugrik a boltba, ám az eladók gyorsan feltalálták magukat, még közös képet is készítettek a színésszel. Az egyik eladó a Doctor Strange: The Oath című képregényt tartja a kezében, amiből a film is merített néhány elemet.

Doctor Strange négy éve tűnt fel, majd a Thor: Ragnarökben, később pedig a Bosszúállók: Végtelen háborúban kapott nagy szerepet a Titkos tanok mestere. Mint azt már mindenki jól tudja, néhány év múlva érkezik a Doctor Strange az őrület multiverzumában című második rész, de hogy előtte látjuk-e a karaktert másik alkotásban, még kérdéses. Pletykák szerint Strange már a WandaVision Disney+ sorozatban feltűnik egy vendégszerepre, hiszen a sorozat fogja felvezetni a folytatást.

Total
5
Shares
Previous Article

Forradalmi technológia kelti életre a PGA Tour 2K21 licencelt pályáit

Next Article

Megjelenési dátum és új trailer is érkezett a Metamorphosis-hoz

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!