Lady Gaga

Harley Quinn szerepéről tárgyal Lady Gaga Todd Phillips a Joker folytatásában, ami egy musical lesz?

Lady Gaga mint Harley Quinn? És egy musical a Joker folytatásból?

Valószínűleg mindenki csak egy áprilisi tréfának hitte volna a mostani hírt, ha nem a szaksajtóból jön, de Lady Gaga valóban tárgyal Harley Quinn szerepéről a nemrég bejelentett Joker folytatásban, amit Todd Phillips rendező csak úgy írt le, mint egy musicalt.

Todd Phillips, a Joker rendezője a múlt héten a rengeteg találgatás és pletyka után végre megerősítette, hogy 2019-es nagysikerű filmjének folytatásán dolgozik. A Folie à Deux – két vagy több személyt, általában egy közeli család tagjait érintő, azonos vagy hasonló mentális rendellenesség – címének leleplezésekor már felmerült, hogy a folytatásban Harley Quinn is szerepelhet, és a The Hollywood Reporter szerint nem más, mint Lady Gaga (Csillag születik, A Gucci-ház) korai tárgyalást folytat a karakter eljátszásáról a filmben.

A szerepével kapcsolatos további részleteket egyelőre nem derültek ki, de nyilvánvalóan egy másmilyen Harleyt láthatunk majd a folytatásban, mint amilyet Margot Robbie alakított a Ragadozó madarak, illetve a The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag című filmekben. Az már csak ráadás egy ilyen hír után, hogy állítólag a filmre musicalként hivatkoznak a tervező asztalnál.

Gaga érdekes választás Harley Quinn szerepére, de nem valószínű, hogy sok rajongónak problémája lenne vele. A zenei dolog… talán nehezebben fog menni! Mindazonáltal Phillips kockázatvállalása az első filmmel mindenképpen kifizetődött, és ez az ötlet nem más, mint merész.

Phillips már jó ideje Scott Silverrel közösen írja a forgatókönyvet, és állítólag a múlt héten átadták a Warner Bros. számára. Bár a rendező Instagram-posztjában Joaquin Phoenix fotója is szerepelt, amint az említett forgatókönyvet olvassa, úgy tűnik, az Oscar-díjas színész hivatalosan még nem írta alá a projektre, hogy újra eljátssza Arthur Fleck szerepét.

Total
1
Shares
Previous Article
Exoprimal

A Capcom Showcase főszereplői a Resident Evil, az Exoprimal, és a Monster Hunter voltak

Next Article
Batman

Ben Affleck forgatókönyvéről beszélt Matt Reeves, hogy miben volt más az a Batman

Related Posts