Főoldal Játékok Hamarosan érkezik az Alien Isolation hivatalos regényváltozata
Játékok

Hamarosan érkezik az Alien Isolation hivatalos regényváltozata

Most az is átélheti Amanda kalandját, aki a játékot kihagyta.

547

A horror játékok és az Alien franchise kedvelőinek kellemes hírrel indítjuk a szombat reggelt. Az utóbbi évek legjobb és legautentikusabb Alien játéka, az Alien Isolation 2020. november 11-én végre könyvformában, magyarul is megjelenik a Szukits Könyvkiadó gondozásában. Az alábbi kedvcsináló alatt adunk egy kis betekintést azoknak akik esetleg nem ismerik a történetet.

Amanda Ripley élete sosem volt könnyű. Szülei a szegénység peremén vergődtek, így édesanyja, Ellen Ripley kénytelen különböző, nem éppen veszélytelen munkákra szerződni, míg végül a Nostromo kereskedelmi teherhajó fedélzetére kerül. A mélyűri hajó eltűnését követően Amanda immár felnőttként egyetlen dologra összpontosít: kideríteni, mi is történt Ellen Ripleyvel. Küldetése során megjárja az ismert világ legmélyebb bugyrait, ahol nem sok mindenkiben bízhat az ember. S amikor már úgy érzi, hogy olyan mélyre zuhant, mint még soha, felragyog előtte egy új reménysugár, amit követve elutazik a távoli Sevastopol-állomásra, hogy végre választ kapjon kérdéseire. Ám az állomás romokban áll, folyosóin a halál ólálkodik, méghozzá a legrettenetesebb idegen élőlény formájában, amit Amanda valaha is el tudott képzelni.

A puhafedeles könyvet már előrendelhetitek a Szukits webáruházából, kedvezményes, bevezető áron.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...