Wide Screen
Image default
Játékok

Hamarosan érkezik a Gibbous: A Cthulhu Adventure

A klasszikus point n’ click kalandjáték augusztusban jelenik meg.

A kilencvenes évek egyik sztár zsánere a point n’ click kalandjáték volt. Ki ne ismerné a Monkey Island sorozatot, a Larryt, a Legend of Kyrandiát és még sorolhatnánk. A műfaj azóta erősen megkopott, s habár időről időre kapunk egy-egy új próbálkozást, ritkán sikerül azt a hangulatot hozni, amit anno kaptunk.

A Gibbous: A Cthulhu Adventure ezen próbál segíteni. A projekt még 2016-ban indult egy Kickstarterrel, mely sikeres lett, s azóta be is fejezték a munkát a Stuck In Attic fejlesztői (ez lesz az első nagy release-ük). A játékban Buzz Kerwan könyvtáros lesz a főszereplő, aki gyanútlanul hazavisz egy könyvet, melytől Kitteh nevű macskájának megered a nyelve és beszélni kezd. A helyzetet csak súlyosbítja, mikor Don R. Ketyp magánnyomozó is csatlakozik a kalandjaikhoz (mindhármukat irányíthatjuk majd), az pedig a mellékelt videóból is kiderül hogy kalandban és vicces helyzetekben sem lesz hiány utazásaik során. Szigorúan a tényeknél maradva: kézzel rajzolt grafika, gyönyörű folyékony animáció, 70 profi szinkronszínész által életre keltett karakter (köztük Doug Cockle, a Witcher béli Geralt angol hangja), no és nem utolsósorban augusztus 7-i megjelenés.

Még több a témában...

Érkezik a John Wick Hex!

Héja Szabolcs

Az ősz egyik nyitó címe lesz a GreedFall

Ragács András

Itt a nagy nyári frissítés a Just Cauase 4-hez

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább