Wide Screen
Image default
Filmek

Hadigép kőkemény új páncélt kapott a Bosszúállók: Végjáték folytatásra

Múltkor már láttunk képet Hadigép új páncéljáról, most újabb képet láthatunk a kvantumszerelésbe bújtatott Bosszúállóról.

Múltkor már láttunk képet Hadigép új páncéljáról, most újabb képet láthatunk a kvantumszerelésbe bújtatott Bosszúállóról.

Nemrég megerősítették, hogy a Bosszúállók: Végjátékra kiszabott embargó március 31-én jár le, mármint ami a játékokat, az akció figurákat, a pólókat és a LEGO termékeket illeti, így várhatóan a következő hetekben még több érdekességet tudunk meg a Marvel Moziverzum legújabb részéről, a Végtelen háború folytatásáról.

Ahogy megszokhattuk az elmúlt egy évtizedben, a Marvel Studios nem kapkodja el a filmjei reklámozását, szépen, lassan vezeti fel az egyes részeket, s nem ritka, hogy bizonyos jeleneteket csak azért rögzítenek és mutatnak be egy előzetesben, hogy félrevezessék a rajongókat. A Bosszúállók: Végtelen háború előzetesében is láttunk olyan jeleneteket, amik végül nem kerültek be a filmbe, hiszen azokat csak a trailer miatt forgattak, s Russoék elmondása alapján, nincs ez máshogy a folytatás esetében sem.

A stúdiónál mindent elkövetettek, hogy titokban tartsák a részleteket, azonban még ők is a szivárogtatások áldozatává váltak. Idő előtt hullt le a lepel a kvantumruhákról, a lehetséges időutazásról és Tony Stark életben maradásáról. A Föld legnagyobb hőseit több alkalommal is egy különös fehér overállban láttuk, ami valamiféle kvantumruha lehet, hogy megvédje őket, de ezt hivatalosan még nem erősítették meg. Ugyanakkor sok karaktert még nem fedtek fel az új részből.

Nem úgy mint, Rhodey új páncélját, amiről múltkor már kaptunk egy képet, de most még közelebbről vehetjük szemügyre Hadigép új páncélját. A karakter a Végjátékban nemcsak hogy nagyobbnak tűnik, de egyértelműen hatalmas változtatásokon esett át a páncél, köztük a vállán egy ágyúval, és valami új fegyverrel, amit a karjára erősítettek.

Hivatalos szinopszis a Marvel Moziverzum huszonkettedik részéhez:

Romokban a Föld. Miután a Végtelen Kövek ereje eltörölte az univerzum populációjának felét, Thanos kikiáltja magát az univerzum teljhatalmú uralkodójává, reményvesztetten hagyva a Bosszúállókat.

Az Őrült Titán célja, hogy tovább terjessze zsarnokságát – hacsak meg nem állítják. Mivel idejük nincs gyászolni, Fekete Özvegy, Thor, Amerika Kapitány és Bruce Banner muszáj, hogy rugalmas maradjon, s összehívja a még életben maradt szövetségeseiket – és szükségük van Marvel Kapitány szolgálataira is.

Együttes erővel, le kell győzzék Thanost és vissza kell hozniuk eltűnt szeretteiket, vagy reménytelenül kell élniük továbbra is.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

A Marvel hivatalos nemzetközi oldalain elkezdték levenni a Fekete Özvegy premierdátumát

Kévés Bence Mihály

A The Falcon and the Winter Soldier forgatásán kiszúrták Bucky egy régi barátját is

Kévés Bence Mihály

Joel Kinnaman elmondása alapján erősen korhatáros lesz a The Suicide Squad, John Cena pedig egy komikus géniusz

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat