Ha neked sem jut PlayStation 5 a megjelenés napján, jobb ha figyelsz!

Átélhetjük az első nap örömeit a PlayStation 5 Simulatorral.

Beléptünk a hétbe amikor végre megjelenik a sokak által várva-várt, új generációs Sony konzol. Sajnos a japán cég minden igyekezete ellenére sem sikerült a megjelenésre elég gépet gyártani, így világszerte készlethiánnyal küzdenek a forgalmazók. Magyarországon is csak azoknak fog jutni a PlayStation 5-ből, akik azt már jó előre megrendelték, a többieknek valószínűleg jövő év elejéig várniuk kell.

Azonban van itt egy kiskapu, ha valaki szeretné átélni a PlayStation 5 megérkezésével és annak kicsomagolásával, beüzemelésével járó eufóriát. Bizony, készült egy szimulátor amiben pont ezt tehetjük meg. Hatalmas ötlet és nagyon vicces húzás, ebben az amúgy kicsit szomorkás, pandémia sújtotta helyzetben. A PS5 Simulatorban egyébként a fent leírt dolgokat élhetjük át, szó szerint első kézből. A leírás olyan dolgokkal próbál elcsábítani minket mint a valós grafika, de persze ray tracing nélkül, vagy a rossz kábelmenedzsment, csakúgy mint a valóságban.

A PS5 Simulatort egyébként egy ember, Alex Grade készítette, és erről a linkről már le is tudjátok szedni a kizárólag PC-re elérhető alkotást. Igazán szemfülesek még a csütörtököt is megvárhatják, hogy teljes legyen az élmény.

Total
0
Shares
Previous Article

TESZT: Just Dance 2021

Next Article
The Mandalorian

A The Mandalorian legújabb részében kiszúrtátok az utalást az Apollo 13-ra?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!