Főoldal Játékok GTA bejelentésre kell számítanunk a mai nap folyamán?
Játékok

GTA bejelentésre kell számítanunk a mai nap folyamán?

Elborult pletykák szerint egészen sok dologra kell számítanunk a jövő hónapban.

497

Érdekes egy nap elé nézünk, hiszen mára van ígérve egy Xbox műsor, amiben egy kicsit többet fognak majd elárulni a Bethesda felvásárlásról. Bennfentesek szerint ne igazán várjunk nagy bejelentéseket, azokat meg fogják hagyni a nyár eleji időpontokra. Azonban nem csak ezt pletykálják, hanem tegnap megjelent egy nagyon vad híresztelés is, egy esetleges másik programmal kapcsolatosan.

Ezek szerint a mai nap folyamán kapunk majd egy GTA V Expanded&Enhanched előzetest és mellé még egy pontos megjelenési dátumot is. Továbbá meg fogjuk majd tudni, hogy érkezik Switch-re is valamikor a nyár végén. Kicsit tovább is megy ez a „forrás” és a következő hónap eseményeit is taglalja. Itt szerinte fel fognak majd pörögni a dolgok, hiszen áprilisban érkezik a GTA IV PS5-re, Xbox Series X/S-re és Switch-re továbbá egy GTA III Remastered az utóbbi platformra.

Itt még nem érnek véget a „híresztelései”, hiszen szerinte április hónapban fog majd érkezni a Vice City és a San Andreas Remastered változata PS5-re, Xbox Series X/S-re és Switch-re is. Be kell hogy valljuk, eléggé vad hírek ezek. Érdemes egy picit viszont róla beszélni, hiszen már a mai nap megtudhatjuk, mennyi igazság is szorult a szavai közé. Valószínűleg nem igazán sok, de reméljük, hogy az élet ránk fog cáfolni.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

GTA VI
Játékok

Megerősítették a GTA VI megjelenési időszakát

2025 őszén tervezik kiadni a várva várt folytatást.

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...