Wide Screen
Image default
Sorozatok

Gotham új védelmezője, Batwoman! Mutatjuk az első ízelőtőt Ruby Rose karakteréről

A The CW már korábban megmutatta nekünk, hogy milyen lesz Ruby Rose által életre keltett Batwoman, amihez most végre előzetes is társult.

Kora délután a The CW csatorna már vázolta a 2019-es és 2020-as menetrendjét, hogy mikor mely sorozatokat kívánja képernyőre tűzni, köztük néhány új promóciós képet is kaptunk az új vadonatúj Batwoman karakterről. A csatorna úgy döntött, hogy Batwomant előbb egy crossover részben mutatják be a rajongóknak, majd önálló sorozatban hozzák vissza Gotham City új védelmezőjét, aki ezúttal Kate Kane (Ruby Rose) lesz.

Batwoman

Az előzetes Rachel Skarsten Alice nevezetű gonosz karakterével indít, aki Batman távollétében terror alatt tartja Gotham városát. Szerencsére azonban jótevők mindig akadnak, egy új köpenyes hős tűnik fel, aki arra hivatott, hogy átvegye Batmantől a város védelmezőjének feladatát. Kate Kane (Ruby Rose) úgy dönt, hogy fellép és meglátogatja unokatestvére denevérbarlangját, hogy távollétében kölcsönvegyen néhány felszerelést, többek között a módosításon átesett denevérjelmezt.

Mutatják az első előzetest a The Elseworlds crossoverről:

A The Elseworlds következő része most vasárnap lesz látható a The CW csatornán.

Még több a témában...

Előzetest kapott az utolsó Resident Evil-film

Kévés Bence Mihály

Elkészültek A Kaptár: Utolsó fejezet magyar plakátjai

Kévés Bence Mihály

Végre itt az igazi előzetes a Resident Evil: The Final Chapter filmhez

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon