Batwoman

Gotham új védelmezője, Batwoman! Mutatjuk az első ízelőtőt Ruby Rose karakteréről

A The CW már korábban megmutatta nekünk, hogy milyen lesz Ruby Rose által életre keltett Batwoman, amihez most végre előzetes is társult.

A The CW már korábban megmutatta nekünk, hogy milyen lesz Ruby Rose által életre keltett Batwoman, amihez most végre előzetes is társult.

Kora délután a The CW csatorna már vázolta a 2019-es és 2020-as menetrendjét, hogy mikor mely sorozatokat kívánja képernyőre tűzni, köztük néhány új promóciós képet is kaptunk az új vadonatúj Batwoman karakterről. A csatorna úgy döntött, hogy Batwomant előbb egy crossover részben mutatják be a rajongóknak, majd önálló sorozatban hozzák vissza Gotham City új védelmezőjét, aki ezúttal Kate Kane (Ruby Rose) lesz.

Batwoman

Az előzetes Rachel Skarsten Alice nevezetű gonosz karakterével indít, aki Batman távollétében terror alatt tartja Gotham városát. Szerencsére azonban jótevők mindig akadnak, egy új köpenyes hős tűnik fel, aki arra hivatott, hogy átvegye Batmantől a város védelmezőjének feladatát. Kate Kane (Ruby Rose) úgy dönt, hogy fellép és meglátogatja unokatestvére denevérbarlangját, hogy távollétében kölcsönvegyen néhány felszerelést, többek között a módosításon átesett denevérjelmezt.

Mutatják az első előzetest a The Elseworlds crossoverről:

https://youtu.be/vrIiPcv4_iY

A The Elseworlds következő része most vasárnap lesz látható a The CW csatornán.

Total
5
Shares
Previous Article

Új előzetesen a Call of Duty: Mobile

Next Article

Ekkor érkezik a Detroit Become Human PC-re

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!