Gal Gadot Halle Berryt szeretné Wonder Woman szerelmének

Szeptember elején tudtuk meg, hogy a képregények folytatásában Wonder Womanről meglepő dolgok derülnek majd ki.

Szeptember elején tudtuk meg, hogy a képregények folytatásában Wonder Womanről meglepő dolgok derülnek majd ki.

Gal Gadot színésznő először mesélt arról, amiket Wonder Woman szexuális beállítottságáról lehetett olvasni ősszel. Gadot szerint Halle Berry lenne a legjobb választás, aki az Amazonok hercegnőjének szerelmét játszhatná az esetleges folytatásban.

Greg Rucka a képregény írója vetette fel azt az elképzelését, hogy Wonder Womannek kapcsolata volt a paradicsomként ismert szigeten. Ezzel még nem is lenne baj, azonban a Themyscira nevezetű szigeten csak nők éltek, így ebből az következik, hogy azonos neműek iránt vonzódik az amazonok hercegnője. A képregények olvasóit nem érintette újként a hír, hiszen a múltban többször is felmerült már ennek lehetősége.

A legjobb dolog, ami történhetett a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában, hogy Wonder Womant bevezették a DC Filmes Univerzumba, és várhatóan még nagyobb szerepet kap majd a Zack Snyder által rendezett Igazság ligájában, de nem szabad elfelejtenünk, hogy előtte debütálni fog szólófilmje, a Wonder Woman.  A felmérések, és az érdeklődések a hősnős filmek iránt mindig is nagyok volt, az utóbbi években ezt bizonyították is, ezért válhatott Rucka kijelentése is legfőbb témává az emberek között. – Nem hiába készül el a túloldalon a Marvel Kapitány Brie Larson főszerepében.

Múlt hónapban magát Gal Gadot-ot is megkérdezték a témáról, aki elmondta:

Ez nem olyan téma, amire választ kapunk a mostani filmben. Soha nem került az asztalra a forgatókönyv ezen része, de elméletileg arról beszélünk, hogy a nők a Themyscira szigeten évek óta egy közösséget alkotnak, akkor már létjogosultsága Rucka szavának.


Gal Gadot wants Halle Berry as a love interest… by BatmanNewsCom

Egy frissen megjelent interjúban ezen már túl is ment Gadot, és megnevezte Halle Berry-t, mint lehetséges színésznőt, akivel Wonder Woman kapcsolatot alakíthat majd ki a folytatásban. Vajon a milliárdos, és playboy Ben Affleck Bruce Wayne/Batman karaktere mit gondol ezek után, továbbra is randizgatni szeretne az Amazonok nagykövetnőjével?

A Wonder Woman mozifilmet 2017. június 2-án mutatják majd be a mozikban.

Total
0
Shares
Previous Article

Az Acélember 2. és amit Amy Adams tud a folytatásról

Next Article

FRISSÍTVE! Mégsem kezdik januárban a Deadpool 2 forgatását!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!