Főoldal Filmek Gal Gadot Halle Berryt szeretné Wonder Woman szerelmének
Filmek

Gal Gadot Halle Berryt szeretné Wonder Woman szerelmének

Szeptember elején tudtuk meg, hogy a képregények folytatásában Wonder Womanről meglepő dolgok derülnek majd ki.

934

Szeptember elején tudtuk meg, hogy a képregények folytatásában Wonder Womanről meglepő dolgok derülnek majd ki.

Gal Gadot színésznő először mesélt arról, amiket Wonder Woman szexuális beállítottságáról lehetett olvasni ősszel. Gadot szerint Halle Berry lenne a legjobb választás, aki az Amazonok hercegnőjének szerelmét játszhatná az esetleges folytatásban.

Greg Rucka a képregény írója vetette fel azt az elképzelését, hogy Wonder Womannek kapcsolata volt a paradicsomként ismert szigeten. Ezzel még nem is lenne baj, azonban a Themyscira nevezetű szigeten csak nők éltek, így ebből az következik, hogy azonos neműek iránt vonzódik az amazonok hercegnője. A képregények olvasóit nem érintette újként a hír, hiszen a múltban többször is felmerült már ennek lehetősége.

A legjobb dolog, ami történhetett a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában, hogy Wonder Womant bevezették a DC Filmes Univerzumba, és várhatóan még nagyobb szerepet kap majd a Zack Snyder által rendezett Igazság ligájában, de nem szabad elfelejtenünk, hogy előtte debütálni fog szólófilmje, a Wonder Woman.  A felmérések, és az érdeklődések a hősnős filmek iránt mindig is nagyok volt, az utóbbi években ezt bizonyították is, ezért válhatott Rucka kijelentése is legfőbb témává az emberek között. – Nem hiába készül el a túloldalon a Marvel Kapitány Brie Larson főszerepében.

Múlt hónapban magát Gal Gadot-ot is megkérdezték a témáról, aki elmondta:

Ez nem olyan téma, amire választ kapunk a mostani filmben. Soha nem került az asztalra a forgatókönyv ezen része, de elméletileg arról beszélünk, hogy a nők a Themyscira szigeten évek óta egy közösséget alkotnak, akkor már létjogosultsága Rucka szavának.


Gal Gadot wants Halle Berry as a love interest… by BatmanNewsCom

Egy frissen megjelent interjúban ezen már túl is ment Gadot, és megnevezte Halle Berry-t, mint lehetséges színésznőt, akivel Wonder Woman kapcsolatot alakíthat majd ki a folytatásban. Vajon a milliárdos, és playboy Ben Affleck Bruce Wayne/Batman karaktere mit gondol ezek után, továbbra is randizgatni szeretne az Amazonok nagykövetnőjével?

A Wonder Woman mozifilmet 2017. június 2-án mutatják majd be a mozikban.

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.