Főoldal Filmek Gal Gadot állítása ellenére a DC Studiosnál nem készül a Wonder Woman 3.
Filmek

Gal Gadot állítása ellenére a DC Studiosnál nem készül a Wonder Woman 3.

Közel sem biztos, hogy Wonder Woman szerepelni fog az új DC Univerzumban.

252
Wonder Woman

Egy hete a Wonder Woman színésznője, Gal Gadot arról számolt be, hogy a nagy változások és Patty Jenkins távozása ellenére a DC Studios továbbra is dolgozik a harmadik részen. Ezek után jelent meg egy jelentés tegnap, miszerint Gadot kijelentéseivel ellentétben a Warner Bros. és James Gunn nem dolgozik az említett filmen.

Nehéz kibogarászni, hogy ki mond igazat, de a Variety értesülései szerint a Wonder Woman 3. fejlesztésével leállt a Warner Bros. A lapnak nyilatkozó források szerint az HBO Max Paradise Lost című sorozaton kívül nincs tervben, hogy Wonder Woman megjelenjen az újjáépített DC Univerzumban.

Ki mond igazat Wonder Woman jövőjével kapcsolatban?

Sokan már a múltkori hír kapcsán felkapták fejüket, mivel a SAG-AFTRA folyamatban lévő sztrájkja miatt a színészek nem népszerűsíthetnek közelgő filmeket és nem adhatnak interjút, ez pedig nem jelent mást, hogy Gadot hónapokkal korábban adott interjút. A részletet egy hosszabb beszélgetésből ragadták ki, amikor a színésznő a Netflix augusztus 11-én megjelenő Heart of Stone című akciófilmjét reklámozta. A sajtótalálkozókra gyakran a forgatások közepén kerül sor, vagyis ezt az interjút feltehetően tavasszal rögzítették még.

Gadot legutóbb így nyilatkozott: “Meghívtak egy találkozóra James Gunn-nal és Peter Safrannal, és amit mondtak nekem, idézem: ‘A legjobb kezekben vagy. Veled együtt fogjuk fejleszteni a Wonder Woman 3-at. Szeretünk Wonder Womanként – nincs miért aggódnod’. Szóval az idő majd eldönti.”

Miután a Superman: Legacy új DC filmes kánont teremt, Henry Cavill és Ben Affleck pedig végérvényesen kilépett Superman és Batman szerepéből, mindig is zavaros volt, hogy Gal Gadotnak milyen szerepet osztanak a teljesen újjáépített filmes univerzumban.

A Variety hozzáteszi, hogy bár volt egy találkozó Gadot, Gunn és Safran között, de soha semmit nem ígértek a színésznőnek, és “arról végképp nem volt semmilyen megbeszélés, hogy Gadot Wonder Womanje az új DC Univerzumban feltűnik”.

A folyamatban lévő SAG-AFTRA és WGA sztrájkjai miatt még eltarthat egy darabig, hogy a témában érintett egyik fél tisztázza a helyzetet, de bízunk benne, hogy Gunn mihamarabb választ ad majd a vitatott témában a közösségi médiában.

Wonder Woman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Peacemaker - Békeharcos
Filmek

James Gunn jelentést adott, hogy áll a Peacemaker Békeharcos 2. évad írásával

Két éve várunk már Békeharcos visszatérésére, mikor jön el a pillanat?

Suicide Squad Kill the Justice league
Játéktesztek

Suicide Squad: Kill the Justice League teszt

Ez a játék nem csak az Igazság Ligáját, hanem az Öngyilkos osztagot...

Kevin Feige
Filmek

Ezt a DC-filmet Kevin Feige mindig megnézi, mielőtt az MCU egy új filmjén dolgozna

Kevin Feige mindig megnéz egy filmet a DC-től, amelyre úgy tekint, mint...