x
Filmek

Gael García Bernal lesz az új Zorro

Februárban jelentették be, hogy jönni fog a Zorro feldolgozása is, a reboot. A Gravitáció íróját kérték fel, hogy készítse el a forgatókönyvet, de ha már megírta, jobb lenne, ha rendezne

Gael García Bernal lesz az új Zorro
  • Publishedmájus 10, 2016

Februárban jelentették be, hogy jönni fog a Zorro feldolgozása is, a reboot. A Gravitáció íróját kérték fel, hogy készítse el a forgatókönyvet, de ha már megírta, jobb lenne, ha rendezne is.

Így jutottunk el oda, hogy író és rendező poszt azonnal elkelt, de a főszerep még kiadó volt. Az egyszerűen csak Z-nek nevezett filmről tegnapig nem sokat olvashattunk, végül a Lantica Media és Sobini Films bejelentette, hogy Gael García Barnelt szerződtették a film főszerepére.

Mark Amin a következőket mondta a castingról:

Mindig is szerettem volna Gaelt ebben látni. Zorro egy hős, aki sármos, szellemes és okos is. Gael rendelkezik minden vonással, és képes lesz átadni a modern és pörgős megújult Zorro karaktert az új célközönségnek.

A film ott lesz az idei Cannes filmfesztiválon, s ott több részletet is megtudhatunk róla, esetleg pár hivatalos képet is kapunk.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.