Rami Malek

Friss képeken láthatjuk Rami Malek Bond-gonoszát

Az Oscar-díjas színész alakította gonosztevőről újabb képek kerültek nyilvánosságra. .

Az Oscar-díjas színész alakította gonosztevőről újabb képek kerültek nyilvánosságra.

Folyamatosan érkeznek a friss információk a jövőre érkező, 007 Nincs idő meghalni című Bond-filmmel kapcsolatban. Tudjuk, hogy Daniel Craig ezzel a résszel búcsúzik a franchise-tól, illetve már egy kedvcsinálót is láthattunk az új résszel kapcsolatban.

Az Empire pedig nemrégiben két képet hozott nyilvánosságra, melyek közül az egyik Nomira (Lashana Lynch) koncentrál, aki a hírek szerint akár a jövőben a 007-es helyét is átveheti, a másik fotó pedig Rami Malek Safinját mutatja be, akiről egyelőre sokat nem tudunk, a korábbi híresztelések szerint viszont Bond eddigi legveszedelmesebb ellenfele lesz.

A filmet Cary Joji Fukunaga rendezi, a forgatókönyvért Neal Purvis, Robert Wade, és a Fleabag ünnepelt sztárja Phoebe Waller-Bridge feleltek. A fentebb említett három színészen kívül fontos szerepet kap majd többek között Ana de Armas, Lea Seydoux, Naomie Harris, Ralph Fiennes és Jeffrey Wright.

A rajongók sokat várnak az új filmtől, egyrészt Craig búcsúja miatt, másrészről pedig a Spectre kedvezőtlen fogadtatása okán. Az eddigiek alapján egyértelműnek tűnik, hogy az új rész jobban épít majd a történetben rejlő potenciálra, mint az előd.

A film bemutatója 2020. április 8-án lesz.

Total
16
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

J.J. Abrams elárulta, hogy Finn mit szeretett volna elmondani Reynek

Next Article
Star Wars: Skywalker kora Palpatine

A Star Wars: Skywalker kora megerősítette, hogy ki volt valójában Palpatine

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!